Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
O jaaa... D:
O własnie, zapomniałam napisać - nie byłam na Closterkellerze bo... nie miałam odwozu. Bilety musiałam odsprzedać >.<
Ale idę 25, znowu grają blisko ^^
A wybiera sie ktos moze na ursynalia? http://www.ursynalia.pl/index.php?optio … &Itemid=42 ja juz podobno mam kupiony bilet, z tego co mi siostra mowila ^^ a i w lipcu do Wegorzewa na Seven Festival?
Fanatyczka XIII. Století
Po koncercie Trzynastego Stulecia (30.05., zabrze) - było zajebiście! Petr wrócił do dawnych możliwości głosowych, nawet bym powiedziała jest lepszy niż kiedy kolwiek, czasami aż z niedowierzaniem słuchałam, że umie z siebie wyciagnąć takie dźwięki... A po koncercie rozmawiałam z nim (nadal mnie pamięta!), dałam mu jak zwykle rysunki, dał mi autograf na cyckach xD i... POCAŁOWAŁAM GO!!! <3 Jestem nieprzytomnie szczęśliwa *^______^* Zdjęcia wrzucę niedługo, jak tylko bedę miała możliwość.
A już niedługo (7.05.) w Bydgoszczy Independent ElectroNite czyli dark electro itp. klimaty,
13.05. In Blast We Trust vol. 2 (Unborn Suffer, Mastabah, Złośliwy Pomruk Odbytnicy i Medarth - idę ze względu na Unborn Suffer, który to jest jednym z niewielu death metalowych zespołów które lubię, poza tym nazwa Złosliwy Pomruk Odbytnicy jest tak powalająca że muszę usłyszeć ich na żywo xD),
28.05. kolejna edycja Industrial Unleashed, jeżeli Gravcio nie wyjedzie sobie gdzieś indziej i będzie na Industrialu może będzie miał set muzyczny, jeżeli zepnie poślady i coś stworzy
Także nie mogę narzekać na nudę
Przeklęty
A ja na wszelakie koncerty mam za daleko...
Kusiciel
W mojej miejscowości co roku jest święto lokalne to jest Dzień Grzyba - względem tego byłam na Feelu i Jamalu xD Kiedyś pozwolili naszemu lokalnemu zespołowi metalowemu (Guardian of Death, yeeeah!) grać ale już nie pozwalają
Ostatnio edytowany przez NightArtist (2011-05-05 16:24:09)
Marie_JohanaXIII napisał:
Po koncercie Trzynastego Stulecia (30.05., zabrze) - było zajebiście!
Czyżby miejscówka, to CK wiatrak ?. .
28.05. kolejna edycja Industrial Unleashed, jeżeli Gravcio nie wyjedzie sobie gdzieś indziej i będzie na Industrialu może będzie miał set muzyczny, jeżeli zepnie poślady i coś stworzy
Także nie mogę narzekać na nudę
Ja bym ładnie poprosił, o możliwośc dostarczenia w jaki kolwiek sposób kopi seta. O ile jest taka możliwość .
Fanatyczka XIII. Století
KaMoL napisał:
Po koncercie Trzynastego Stulecia (30.05., zabrze) - było zajebiście!
Czyżby miejscówka, to CK wiatrak ?. .
Także nie mogę narzekać na nudęJa bym ładnie poprosił, o możliwośc dostarczenia w jaki kolwiek sposób kopi seta. O ile jest taka możliwość .
Ad. 1 Taa, miejscówką był CK Wiatrak, czyli porażka, ale ja na Trzynaste Stulecie pojechałabym nawet do najbardziej zadupiastego miejsca na świecie
Ad. 2 Jeżeli będzie taka możliwość to oczywiście się pochwalę nagraniem na forum
Na Ursynaliach mój kumpel miał brać udział w konkursie na support Korna, ale nie wiem, czy w końcu ten Brain WasheD wziął udział, taki thrash. U nas w Kielcach na Juwenaliach grała Ira i Kora z Maanam, pech chciał, ze w dniu koncertu dostałam 39 stopniowej gorączki...
Fanatyczka XIII. Století
A ja w sobotę chyba na Pendulum idę i jeszcze 18.06 w Bydgoszczy nam się szykuje Pagan Night
Fanatyczka XIII. Století
A jeszcze zapomniałam wspomnieć, że 16.06. jadę do Dalečína na koncert Trzynastego Stulecia, a jakże by inaczej <3