Jak w temacie. Które videoklipy najbardziej Wam siê podobaj±? Które wg. Was s± najbardziej warto¶ciowe, które przekazuj± wiêcej ni¿ wij±c± siê pó³nag± wokalistkê?
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Ja ogl±dam niewiele teledysków (z powodu ograniczonego transferu, a ogl±danie filmów bardzo poch³ania transfer), wiêc niewiele znam, ale z tych co znam i teraz pamiêtam, podobaj± mi siê:
"Macbeth" XIII. StoletÃ,
"Transylvanian Werewolf" XIII. StoletÃ,
"Knþe temnoty" XIII. StoletÃ,
"Temptation" Cradle of Filth,
"Forgive me Father (I've sinned)" Cradle of Filth,
"Nymphetamine" Cradle of Filth,
"Sleeping sun" Nightwish,
"Ktokolwiek wie" Closterkeller (i wiele innych teledysków Closterkeller),
"Szmaragdowa noc" Artrosis.
Przeklêty
Ja lubiê wszystkie teledyski Cradle of filth... ale szczególnie do piosenki from the cradle to enslave. Ten zespó³ ma taki fajny klimat
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Ja lubiê prawie wszystkie teledyski Kredek (niektórych teraz nie pamiêtam, wiêc trudno mi stwierdziæ), "From the cradle..." podoba³o mi siê kiedy¶, ale jako¶ a¿ tak bardzo ju¿ mi siê nie podoba.
Gość
Opeth ma wspania³e teledyski. Za to nie podobaj± mi siê teledyski Lordi.
Ostatnio edytowany przez Fantasmagoria (2010-11-07 18:19:50)
Potêpiony
Ja lubiê wideoklipy w których siê du¿o dzieje, a nie kto¶ stoi przy ¶cianie i ¶piewa lub gra z zespo³em, albo imprezy. Cenie sobie kreatywno¶æ.
W³asciwie ja nie lubiê ogl±daæ filmów to tak samo teledysków, no chyba, ze sie zmuszê
Muszê siê zastanowiæ, ogl±dam te¿ teledyski innych wykonawców niz tych co s³ucham z czystej ciekawosci. W³a.sciwie to ja ogl±dam bardziej teledyski tych innych wykonawców.
W kazdym b±d¼ razie nie lubie teledysków Lacuny Coil s± okropnie nudne, teledysków Nightwish tez nie lubiê chyba, ze The Islander,
To:
Paramore- Brick by boring brick- powiem, ¿e oczarowa³± mnie ta s³odka sceneria, ta dziewczynka, a i koñcówka mnie rozwala.
Frozen - Within Temaption
Memories- WT
Angels- WT
The Islander- Nightwish
W przeciwieñstwie do Nightwish, tarja ma ¶wietne teledyski.
Die Alive jest ciekawe, a I feel immortal cudowne i to jets obecnie mój ulubiony teledysk- ³adna sceneria, ³adni ludzie szczególnie ten ch³opczyk
Ostatnio ogl±da³am chyba na MTV czy czym¶ Hello World od Lady Antebellum to jaki¶ zespó³ country, teledysk przyjemnie sie ogl±da, do¶æ wzruszaj±cy
Jak widaæ mam s³abo¶æ do teledysków w których wystêpuj± blondw³ose dzieci.
Racja, "Memories" jest ¶wietne. bardzo podoba mi siê teledysk Evanescence "Everybody's fool", a najbardziej moment kiedy Amy uderza z ca³ej si³y w lustro. ¦wietny motyw.
Widzieli¶cie "Running to the edge of the world? Marylina? Jest od 18 lat i trzeba mieæ konto na YT, które na szybko za³o¿y³am ;p
Do¶æ krwawy, na koñcu jest jak Marylin bijê nag± kobietê. Widzia³ kto¶?
Nie lubiê teledysków, ogl±danie ich jest dla mnie niejednokrotnie nudne, do tego w prawie ka¿dym wij± siê jakie¶ roznegli¿owane panienki ;p Obojêtnie, czy to hiphopowy czy metalowy... Ogl±dam tylko wtedy, gdy podoba mi siê jaki¶ cz³onek zespo³u. Poza tym wolê nagrania z koncertów.
Wygnany
Mnie teledyski szczerze mówi±c ma³o obchodz±, ale w³±czam czasem Rebel.tv - ale tylko dlatego, ¿e tam puszczaj± fajne piosenki. W ekran nie patrzê
Wygnany
Kontrowersyjne s± najlepsze ^^
Mi³o patrzeæ, jak kogo¶ nie obchodzi zdanie innych ludzi, ¿e to niby niepoprawne jest.
Fanatyczka XIII. StoletÃ
BlackQueen, te¿ podoba mi siê teledysk "Die alive" Tarji, podobnie jak piosenka. Jak ogl±da³am to pierwszy raz, mia³am wra¿enie, ¿e to naprawdê nagranie z wiadomo¶ci, gdzie jest news o ¶mierci Tarji...