Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
Jasne że tak, najgorsze rzeczy dzieją się w Chinach Obdzierają zwierzęta ze skóry i walają nimi o ziemię...
Gość
Nie tylko tam... Zebyscie wiedzialy jak zydki morduja zwierzeta zeby byly koszerne... A obroncy praw zwierzat milcza, zeby nie wyjsc na antysemitow...
żydki ? Dobrze zrozumiałam? Myślę że to nie jest jakiś 'margines' społeczeństwa aby tak o nich mówić
Ostatnio edytowany przez DivaDemon (2011-02-24 19:47:50)
Gość
Okej, zatem napisze ortodoksyjni wyznawcy judaizmu, ktorych potraktowalbym tak jak oni traktuja zwierzeta, coby w trumnach koszernie lezec mogli...
Bez przesady. Ale masz po części rację. Miedzy innymi mają teorię 'świadomego umierania' przez zwierzę, ponieważ wtedy wydają się 'smaczniejsze' po zabiciu.
Gość
Studiowalem zwyczaje hebrajskie... Wlos mi sie jezyl, a kodeks Hammurabiego przypominal jak widzialem ich praktyki...
kodeks Hammurabiego był dość... specyficzny, okrutny. Jednak nie mam nic przeciwko stosowaniu jego zasad w przypadku znęcania się nad zwierzętami.
Gość
Tak wiec zydom popodrzynalbym gardla i powiesil za nogi, podajac amoniak zeby nie tracili przytomnosci za szybko przy wyrwawianiu sie....
A to za co? O_o
Gość
Bo oni tak ubijaja krowy, by koszerne byly...
No dobra, nie czepiam się już...
Gość
Widzisz wiec... Ktos sie powinien tym zajac...
Przeklęty
Ja uważam, że każde wypchane zwierze wygląda okropnie. Nawet jeśli znaleziono je martwe bo cośmat je przejechało.
Gość
Wowczas nalezy sie pochowek - ludzi rownie dobrze moznaby wypychac i stawiac po lasach ku uciesze zwierzat...
Myślę że wolałby by one wersję 'zostaw i daj leżeć aż nie zeżre mnie inne zwierzę'