Fanatyczka XIII. Století
Nic dodać, nic ująć Wymieniamy swoje opinie nt. powyższych zespołów.
Przeklęty
Ale święci pustkami o.O
Uwielbiam XIII Stulecie!
Moją ulubioną piosenką jest chyba Elisabeth, cała historia mnie fascynuje.
Fanatyczka XIII. Století
Pustkami świeci, bo mało komu się chce pisać albo też nie umieją gadać o swoich gustach, czemu coś lubią albo nie (ja tak mam), poza tym ten dział forum miał służyć głównie mi do informowania was o moich krokach związanych z popularyzowaniem twórczości zespołu, przede wszystkim tłumaczeń ich tekstów.
Ja też uwielbiam, już prawie połowę mojego życia ich słucham i są moim największym zainteresowaniem, wręcz obsesją, zresztą nie raz o tym pisałam na tym forum. A w trakcie jak grali "Elizabeth" Grav mi się oświadczył i mamy dostać prezent ślubny od lidera zespołu (to moja dziecięca miłość) <3 Poza tym Petr powiedział, że chciałby, żebym wydała swoje tłumaczenia jego książek! ♥ ♥ ♥ Właśnie jestem w trakcie szukania wydawnictw, wraz z rozwojem sprawy będę was informować na bieżąco, kiedy będę już coś wiedziała.
Przeklęty
Ooooo... Jakie to cudowne...
Z wydawnictwem spróbuję pomóc
A ze XIII są twoją obsesją faktycznie widać ^^
I dobrze
Ja poprzez to forum dowiedziałam się o XIII. Stoleti i po przesłuchaniu kilku utworów na yt stwierdzam, że bardzo mi się podoba. Muszę sięgnąć po więcej.
Ostatnio edytowany przez Alice (2012-06-30 11:00:54)
Fanatyczka XIII. Století
Lonely.Day, dzięki za propozycję pomocy Alice, miło mi, zawsze się cieszę jak ktoś dzięki mnie pozna ten wspaniały zespół
Przeklęty
Własnie usiłuję negocjować co z tym wydaniem książki, ale mój znajomy jest na mnie wkurwiony, wiec lepiej teraz nie pytać
Fanatyczka XIII. Století
Poczekam, poczekam