Przeklęty
Czytam wiele postów i jak wcześniej miło się z tobą pisało, to jakoś przestało o.O
Wracając. Teraz Tim Burton mało do filmu włożył od siebie, dlatego to tak wygląda.
Tak sądzę. Od niego kocham Gnijącą Pannę Młodą
Nie sądzę, abym nagle się jakoś specjalnie zmieniła, a to że Ty zaczęłaś się czepiać moich postów obserwuję odkąd zanegowałam Twoją wypowiedź na temat katolicyzmu. No chyba, że się mylę.
Wracając do Burtona, to ja jestem zachwycona "Sleepy Hollow". Po za tym wiadomo- Edward, Sweeney Todd, Alicja...
Z niecierpliwością czekam, aż wyda swoją Rodzinę Addamsów.
Przeklęty
Dowiedziałam się dzisiaj że w Alicji Johnny Depp nie grał wszystkich scen Kapelusznika o.O
Za to jedną grał Ville Valo o.O
No to rzeczywiście niespodzianka. Nie wiedziałam, a jaka to scena?
Akurat miałam się chwalić, że nabyłam dziś owy film. Jest dołączony do gazety "Świat kobiet" czy jakoś tak, jej koszt wynosi 9,99.
To dopiero mój drugi film z Johnnym jaki mam (pierwszy to "Co gryzie Gilberta Grape'a?", też z gazety), ale ogólnie nie kupuję filmów, więc i tak jestem zadowolona.
Przeklęty
A no właśni podobno scena kiedy Kapelusznik tańczy.
Mam to z wiarygodnego źródła, aczkolwiek jakoś mi ciężko uwierzyć o.O
Wiem ze Ville robił muzykę ale grać? o.O
Kusiciel
Mam jeden tylko ulubiony serial który oglądam że tak powiem z wypiekami to Zaklinacz dusz z Jennifer Love Hewitt, teraz ten serial jest emitowany na TVP 2 o 19.00
Ja mam urazę do Bartona odkąd obejrzałam Dużą Rybę.
Z seriali chętnie oglądam House'a i Ranczo, oraz uwielbiam Jasia Fasolę i Czarną Żmiję.
A filmy... całe SW, adaptacje Brown'a, Helikopter w Ogniu. Forrest Gump, Harry Potter, Znachor, Blow... Dużo tego.
Potępiony
Nie oglądam telewizji...
Chyba, że wiadomości. Ale ostatni się przerzuciłem na vesti.ru.
A z kina... nie wiém, lubię psychologiczne, a jako empata filmy (już nie jako gatuen), w którech aktorzy bardzo się wczuwają w role, że czuć ich emocje przez szkło; i nawét różne romansidła się zdarzą. (facet oglądający romansidła - dla niektórech kobiét marzenie )
Dusza
Hmm... Z telewizji to oglądam "Zaklinacz dusz", "Merlin", "W11", "Prawo Agaty" i w internecie "Californication". Z filmów to "Gnijąca Panna Młoda", "Czerwona Róża", "Sala Samobójców"(piękny film).
Ostatnio edytowany przez Darkness_Shadow (2012-07-17 23:03:30)
Ja nie oglądam żadnych seriali Wcześniej oglądałam, ale przestałam w połowie roku szkolnego
Ewentualnie mogę obejrzeć Trudne sprawy, Dlaczego Ja?, Ukryta prawda, Rodzinka.pl, Ewa gotuje () i takie co się powtarzają
EDIT. Oo i jeszcze W11 lub Detektywi
Ostatnio edytowany przez Jewel (2012-07-18 10:12:39)
Przypomniała mi się mania mojej klasy na Dlaczego ja? a zwłaszcza na Dariusza
Haha Dariusz, ale on był zajebisty Ja se oglądam Dlaczego ja? a tu ten Dariusz a potem wchodzę po kilku dniach na fb a tu wielkie zainteresowanie tą postacią
Większość mojej klasy ma ten odcinek na telefonach, nie pojmuję czemu, ale jak czasami coś strzelą na lekcji z tym Dariuszem, to nawet nauczyciel się śmieje
Jeszcze ten mięsny jeż z Pamiętników z wakacji...
Potępiony
Zalajkowałem religję "Darjuszanizm" na fejsbuku... <3