Kusiciel
Ja mam konto na zapytaj, ten sam avek i nick co tu. A wy? Co was w zapytaj wkurza? Bo mnie na pewno pokemony i dzieci Neo O.o
Wkurza mnie za¶miecanie zapytaj! T_T
A was?
Administrator
Konto mam ale nie wiem na jak d³ugo. Nick - Vampire13
Nienawidze tych dzieci neo, emo i pokemonów które niszcz± zapytaj. Poprostu jak widze jakies bezsensowne pytanie albo pokemoniarskie pismo to mnie wyzyna w ¶rodku normalnie. Czasami nie wytrzymuje i rozwalam szklanki
Odnosze równie¿ wra¿enie ¿e tylko ja ( i pare osob) na zapytaj wie co to google albo do czego s³u¿y szukajka na tej stronie. Poprostu masakra.
Najgorsze jest to ¿e jak jedna osoba pokemon jakis albo cu¶ napisze taki tekst to potem inni siê 'zara¿aj±' ...
Kiedy¶ na zapytaj siedzia³am codziennie. Dzi¶ wchodze tam tylko z nudów co daje kompletnie inny efekt bo tylko sie wkurzam a potem to ju¿...
Mam poprostu ochote tam i pozabijac wszystkich tych niszcz± t± strone.
Albo takie fanki hanki ¶mietanki i innych gwiazdek disneya... wgl jak czytam imie miley to mi sie niedobrze robi.
Albo takie pytanie: co musze robic by byc taka piosenkark± jak miley cyrus? d¿izas... jakby ona chociaz piosenkark± by³a.. jak kurde ¶piewaæ nie umie to co¶! ojciec bogaty to jej poza³atwia³ pewne sprawy...
Dziwne jest te¿ dla mnie to ca³e proszenie sie o naj itd
Po co to komu? Nawet ja bêdzie sie mia³o najwiecej pkt to co? wzbogaci sie od tego? lekka przesada.
Uhh... rozpisa³am siê... Jeszcze jedna sprawa. Na zapytaj jest taka dziewczyna która siê pyta dos³ownie o wszystko ze swojego ¿ycia. Np. co my¶licie o dziewczynie która ... ? albo mam z kim siedziec w lawce? kiedys sie z tego smia³am ale teraz to mi sie plakac chce... Wydaje mi sie ze osoby które czesto siedza na zapytaj powinny wiedziec o kim mowie.
Kusiciel
O tak. Albo "Cudowna Ja", równie¿ jest tak± idiotk±. Zapytaj mnie coraz bardziej wkurza, ale nie jako strona, wspania³y portal internetowy, ale ludzie (oczywi¶cie nie wszyscy...)...Ugh! Wkurzaj± mnie tacy...nie wyra¿ê siê, bo nie chce przeklinaæ >.<
Tak, mam tam konto. Mam jednak inny nick: .Samara. Mia³am dawniej na zapytaj nick ten, co tu jednak kto¶ zacz±³ siê pode mnie podszywaæ i musia³am zmieniæ.
Mnie denerwuj± podobne rzeczy, do tych które denerwuj± przedmówców
Mianowicie dzieci neo, pokemony, pisanie fal±, pozerstwo, zadawanie bezsensownych pytañ itp.. Jakby nie by³o zapytaj w³a¶nie przez nich staje siê coraz gorsze Ale ogólnie rzecz bior±c bardzo lubiê ten portal..
Ostatnio edytowany przez Dusica (2009-11-06 15:03:35)
Wygnany
Tak, mam tam konto. To przez Zapytaj pozna³am siê z GothicBlood i Vellamo.
Wkurzaj± mnie oczywi¶cie te same rzeczy, co was.
Kusiciel
Tak...
Coraz wiêcej osób loguje siê na zapytaj, co jest z jednej strony denne, bo jest wiêcej pokemonów, ale z drugiej lepiej, bo jest wiêcej ludzi takich samych jak my.
Có¿, jednaj optymistk± te¿ potrafiê byæ...
Administrator
GothicBlood napisał:
Có¿, jednaj optymistk± te¿ potrafiê byæ...
Tylko pozazdro¶ciæ ;P
Kusiciel
Heh, no, pozazdro¶cic, bo kiedy¶ tylko pesymistka;
Mia³am ospê. Naczyta³am siê, ¿e kiedy¶ ludzi na to UMIERALI, przez zapalenie skóry. Ja ju¿ "umrê"...
¯a³osne, ale prawdziwe
Administrator
O ¶mierci to ja tylo marze...
A pope³nienie samobójstwa nie jest cholera takie ³atwe.
Topi³am siê, podcina³am ¿y³y, skaka³am z wysoko¶ci, wbija³am nó¿ w serce itd ... i co?! i nadal ¿yje
Kusiciel
A mo¿e jednak "ImmortalVampire" ?
Administrator
GothicBlood napisał:
A mo¿e jednak "ImmortalVampire" ?
mialam takie mysli ... ale przeciez sie sie rozwijam i rosne ;p
Kusiciel
No w³a¶nie...
Jeste¶my MortalVampir, ¶miertelnymi wampirami...
tez mam konto na zapytaj... mam inny avatar i nick "mroczny Michael" - niemia³am pomys³u ,a mozna tylko raz zmienic nick ^^
wkurzaja mnie tak jak was dzieci neo, emo ,pokemony i te pytania "naj imie" ,"czy lubicie (tego Biebera czy jak on tam ma)"... ale fajnie jest tam zagladaæ ^^
Równie¿ posiadam konto na zapytaj i chyba wiêkszo¶æ z Was w³a¶nie tam pozna³am.
Co mnie najbardziej na zapytaj irytuje? G³upota ludzka.