Pewnie dlatego, że ostatnio moda się gotykiem zainteresowała, widocznie sklepy liczą na większy zysk ze sprzedawania gówienek w których gustują pędzące za modą nastolatki.
Dusza
Witam,
Od jakiegoś czasu zajmuję się sprzedażą wykonanych przeze mnie cyber gogli oraz masek. Chciałem zaprosić wszystkich na moją stronę, na której umieszczone są wykonane przeze mnie gadżety. Poniżej link:
www.xmechanoid.rox.pl
Istnieje możliwość zamówienia niektórch z nich. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany którymś z gadżetów, można śmiało pisać
Zapraszam i pozdrawiam!
Potępiony
Heh, w Rosji, jak na Zachodzie, są miljony gotyckiech sklepów internetowech... Ceny dość przystępne, bo oscylują od poniżéj tysiąca rubli, do dwóch i pół góra. Rzadko kiedy są jakieś droższe przedmioty. Ale szczérze napisawszy, do Polszy się nie opłaca sprowadzać rzeczy w liczbie mniéjszéj niż trzy-cztery... Ech...
Ale i tak fajnie jest siedzieć na:
http://extrafashion.ru
http://gothicstyle.ru/
;3
Dusza
Kiedyś rockmetalshop, obecnie raz na jakiś czas restyle.
*glovestar.pl
*kinkykiki.pl
*rockmetalshop.pl
*takt-rybnik.pl - nie wiem czy można to zaliczyć do internetowych
Te sklepy znam i są tam dość fajne rzeczy i nawet planuję w jednym z nich zamówić sobie dwa wisiorki
Przeklęty
Ja wczoraj składałam zamówienie na symbolic.pl
Zapłacę ponad 50 zł ale to będa zajebiście dobrze wydane pieniądze
Chcę zobaczyć miny zakonników jak mnie zobaczą w glanach, leginsach i koszulce "Jezus przyjdzie w glanach". Jeszcze pieszczocha, obroża i viola!
Lonely.Day napisał:
Ja wczoraj składałam zamówienie na symbolic.pl
Zobaczyłam sobie tą stronkę i tam jest naprawdę tanio Nie sądzisz ? Moim zdaniem tanio Może coś zamówię w najbliższym czasie
Przeklęty
A no jest tanio
Ja rzeczy z tej stronki dużo razy kupowałam tylko ze w sklepach... I było o wiele drożej, bo chcieli zarobić.
A teraz zamawiam tam i lista rośnie, aż kasy brak
Polecił mi stronkę Henryk (Thx ).
Nie no zarąbista ta stronka Właśnie trafiła na listę moich ulubionych sklepów internetowych Trzeba coś niedługo zamówić A czy te koszulki (T-Shirt-y) są takie krótkie, czy to tylko tak się wydaje ?
Przeklęty
rozmiary są wypisane zazwyczaj
Lonely.Day napisał:
rozmiary są wypisane zazwyczaj
Nie chodziło mi o to, ale ok A czy te koszulki są jakościowo dobre ? Bo wiesz, ja mam na targowicy takie stoisko co ma takie koszulki z zespołami i różnymi napisami, i te koszulki to straaaaszna cienizna... To się rozciągnie i zrobi się taka szmata. Czy te 155 g/m2 to dużo ?
Kupowałam Lubemu na urodziny koszulkę 180g/m2 i szczerze powiedziawszy szału nie ma.Kompletna szmata to nie jest ale długo to to się raczej nie utrzyma...
Przeklęty
Nie mam pojęcia o co chodzi z tymi gramami na metry
I mnie to mało obchodzi.
Te koszulki po 30-50 zł co są z konkretnych firm, sa boskie.
A te sklepowe nie wiem