Potępiony
Czy mówiłam już,ze bardziej to preferuję od klasyki? Oczywiście w granicach normy.
Ja łączę lolitę z klasykiem
Słowo lolita mi się źle kojarzy trochę. Teraz już mniej.
Wg mnie to są takie ubraniowe zabawy w porcelanowe lalki
Ostatnio zauważyłam, że coraz częściej się tak ubieram, najczęściej jest to koszula z koronkową stójką (mam kilka takich), jakiś gorset i bardzo szeroka spódniczka do kolan. Wydaje mi się, że taki styl do mnie pasuje, klasyczny gotyk zresztą też ;P
Do mnie ten styl wcale nie pasuje.
Mimo, że podoba mi się.
A do mnie bardzo, nie wiem od czego to zależy. W sumie, z jednej strony fajnie, ale z drugiej strony to wystarczy że założę spódnicę do kolan/przed kolano do obojętnie czego i już wyglądam jak lolita o.O
Lubię lolity ale siebie w takim czymś nie wyobrażam,zostanę jednak przy swoim klasycyzmie;)
A jakiś cyber tu mamy?Albo klasyków?Bo widzę,że albo mi się zdaje albo najwięcej kobiet skłania się ku lolitom;)
Potępiony
Mi się podobają takie cyber spodnie
Ja tam ubóstwiam żaboty w bluzkach ;D Do tego rozkloszowane spódnice
Ja jestem za bardzo, ze się wyrażę "słitaśna" na bycie gotem klasycznym.
Jestem lolitą z wpływem klasyku ;D
edit
Nie podobaja mis ei te lolickie podkolanówki tzn ładne są, ale złe skojarzenia.
Ostatnio edytowany przez BlackQueen (2010-09-28 17:26:47)
Fanatyczka XIII. Století
A ja nie mam żadnych złych skojarzeń z lolicimi podkolanówkami, sama kiedyś do czarnych podkolanówek doszyłam białe koronkowe kokardki, ale gdzieś jedna z tych podkolanówek mi zginęła
Również wielbię żaboty;P Ogólnie lubię takie średniowieczne wpływy w ubiorze a i niekiedy w zachowaniu.Po prostu nie zawsze rozumiem XXI wiek.No bo nie wyobrażam sobie chodzić w mini tak krótkiej,że dupę widać,nawalić się na imprezie tak,że nic nie pamiętać albo klnąć jak szewc (chyba tak się to mówiło;P) w towarzystwie.Wiem,jestem staroświecka ale taka jestem i już
Lolickie podkolanówki?Wszelkie podkolanówki kojarzą mi się z grunge ale same w sobie nie wydają mi się złe...
Ja mam dużo podkolanówek w paski i czaszki xD
Jak emo ^^
Fanatyczka XIII. Století
A ja mam podkolanówki w czarnoczerwone paski i drugie w białoczerwone paski i mi pierniczy, że komuś się mogą kojarzyc z emo, mi się bardziej z punkiem kojarzą, to takie noszę ^^