My¶lê, ¿e przyda siê taki temat
Piszcie, co ostatnio kupili¶cie. Oczywi¶cie z kategorii ubrañ/dodatków/bi¿uterii ^^
Zdjêcia mile widziane
Ja dzisiaj w second handzie znalaz³am bluzkê Queen of Darkness za 4 z³ ^^ t±: http://www.queen-of-darkness.com/rot_sc … 424&page=9 , musze tylko daæ mamie, ¿eby zmniejszy³a dekolt
Poza tym spódnicê 'syrenê' z wstawkami z koronki, industrialow± bluzkê ze sprz±czkami na rêkawach i skórzan± spódnicê o³ówkow±
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Ja wczoraj kupi³am siatkowe rêkawiczki (fishnet) wykoñczone koronk±, bo mia³am jedn± parê koronkowych ze wzorem ró¿, ale jedna z nich mi zginê³a
Jak bêdê mia³a jak zrobiæ zdjêcie to wrzucê.
Gość
Ja parê dni temu kupi³am w Ciucholandzie co¶ w stylu gorsetu, tyle ¿e bez wi±zañ ani fi¿binów(4 z³) i co¶ co ewentualnie mo¿na nazwaæ koszul±(8z³), ma wspania³e rêkawy.
Ostatnio edytowany przez Fantasmagoria (2010-08-29 11:52:13)
ja ostatnio jak by³am w lumpie to kupi³am se bluzkê za 10 z³, o tak±:
http://yfrog.com/ngp29081015380001j
Trochê mi spada z ramion, no ale nie mozna miec wszystkiego ;p
Mi tez siê strasznie podoba, ale ona nie tyle co ods³ania ramiona, co wrêcz z nich spada, ¿e muszê ci±gle podci±gaæ. Ale bêdê mia³a wszyte pasemka wiêc jednym s³owem git majonez >.<
A ja dzisiaj zrobi³am zakupy... >.<
By³am z kumpel± w lumpeksie, jednak to jest prawdziwa skarbnica, a nie jakie¶ sieciówki gdzie wszystko to samo...
Wiêc kupi³am sobie
- d³ug± spódnicê, czarn± koronkow± któr± przerobi³am na ¶liczn± sukienkê do kolan, bo nie lubiê d³ugich
- czarn± bluzkê jak±¶ tak± za du¿± trochê
- czarny szaliczek
- spódniczkê plisowana w kratkê ala angielski mundurek, ubóstwiam takie *_*
- jakies takie dziwne koronkowe co¶, ale to na sesjê ;p
zap³aci³am 16 z³
Potem wstawiê zdjêcia
Nie wiem czy Wam siê to chcia³o czytaæ, no ale...
Ostatnio kupi³am w normalnym sklepie z ciuchami d³ug± welurow± spódnicê z falbanami za 20 z³.
Fioletow± koszulê, chyba satynowa jaka¶ xD z ¿abotem 30 z³
I w lumpeksie który odwiedzi³am przypadkowo spódnicê bardzo podobn± do tej http://allegro.zapodaj.net/images/a7388aa44c1a.jpg
tyle ¿e matow± i tak± za kolana za 14 z³.
Ostatnio edytowany przez Scarlett (2010-09-02 11:32:20)
Do czego masz dystans? Ja kocham gorsetowe wi±zania, mam takie rêkawki, dwie spódnice i kilka bluzek. Choæ jak siê z nimi przesadzi, to koszmarnie wygl±da ;x
Genialne rzeczy, mo¿e oprócz portfela, ale ja po prostu nie lubiê wszelkiego rodzaju portfelów...
Ja nie noszê miniówek.
Wolê d³ugie spódnice, gdy¿ wyd³u¿aj± sylwetkê, a ja jestem niziutka i mam krótkie nogi, wiêc w miniówie nie za fajnie by one wygl±da³y.
W³a¶nie odwrotnie!
D³ugie spódnice skracaj± sylwetkê. Chyba ¿e masz do nich naprawdê wysokie buty, glany dodatkowo j± 'obcie¿aj±'
Za to miniówki zdecydowanie wyd³u¿aj± nogi. Mam na my¶li takie z 15 cm przed kolano.
To zaobserwowa³am na swoim przypadku, mam 154 cm, mo¿e nie mam krótkich nóg, ale jakie¶ superd³ugie nie s±.
U mnie jest odwrotnie. W d³ugich spódnicach wydajê siê byæ wy¿sza. Mam 150 cm.
Gość
Ja nigdy nie zastanawia³a siê czy d³ugie spódnice skracaj± moj± sylwetkê, ale co do takich miniówek to nie w³o¿y³a bym czego¶ takiego na siebie bo po prostu nieswojo siê czujê ods³aniaj±c tak wiele cia³a.
Fantasmagoria napisał:
Ja nigdy nie zastanawia³a siê czy d³ugie spódnice skracaj± moj± sylwetkê, ale co do takich miniówek to nie w³o¿y³a bym czego¶ takiego na siebie bo po prostu nieswojo siê czujê ods³aniaj±c tak wiele cia³a.
O tak, to tak¿e.