• Index
  •  » Inne
  •  » Znajomi, przyjaciele i wrogowie

#31 2010-10-31 17:33:55

AraristAtom

Wygnany

3228593
Punktów :   

Re: Znajomi, przyjaciele i wrogowie

W ci±gu tych trzech lat w technikum ani razu nie wykorzysta³am tego przywileju, choæ znajomi w kó³ko mnie do tego zachêcaj± (chyba te¿ chc± popatrzeæ). Z reszt± jest to do¶æ trudne do osi±gniêcia, gdy¿ mamy mundurki - bym chyba musia³a zdj±æ krawat na jego lekcjê, ale znowu pewnie za to wywali³by mnie z klasy

Ja: a teraz pisz pisz na pracowniê
Kuba: tak jest!
Kuba: sie robi Szefowo

#32 2010-10-31 17:37:14

╬ Dama ╬ Apokalipsy

Gość

Macie krawaty ?
omg ja tam chce *.*
Jak ja kocham krawaty ^ ^
Ja tylko kochana ¿artowa³am , spokojnie nie pos±dzam Ciê o to . ; )

#33 2010-10-31 18:02:29

BlackQueen

Potêpiony

Punktów :   

Ja siê nie przyznajê do bycia w jakiej¶ subkulturze, jest troszkê ludzi, którzy mnie spytali "ty jeste¶ Gotk±, ubierasz siê tak" nie odpowiadam im na to pytanie, ale chyba zacznê. W mojej szkole by³o trudno wytêpiæ glaniarzy xD ja bym nie mog³a rzuciæ czarnych ubrañ! Tzn mogê, ale i tak bym chodzi³a zbyt czesto w czarnym.

Troszkê siê nie zgodzê odno¶nie ¶wiadków jehowy. Mam takiego w klasie. Przyznam szczerze, ze jest zajebisty. S³ucha rocka i metalu, gra na elektryku, barzo towarzyski. Nigdy bym nie pomy¶la³a, ze jest jehow± gdyby sam tego nie powiedzia³. Potem moja kol zna jeszcze jedn± jehowê i ona jest g³upia i nie jest ¶wiêta.

#34 2010-10-31 18:10:46

AraristAtom

Wygnany

3228593
Punktów :   

Tak, mamy ¶liczne granatowe krawaty z logo szko³y, niebieskie konduktorskie koszule i czarne plisowane spódnice
Z reszt± proszê:
http://images46.fotosik.pl/341/070d58ad413adf15.jpg
Ale akurat bardzo g³upio wygl±dam w tym mundurku (Zdjêcie robione w McDonaldzie, który mamy naprzeciwko szko³y)

#35 2010-10-31 18:24:11

Johana_MarieXIII

Fanatyczka XIII. Století

Punktów :   

BLackQueen, ja tu jestem ekspertem od ¦wiadków Jehowy I ¦J, jak wszyscy ludzie, s± ró¿ni, tak jak mówisz. Tylko proszê Ciebie i innych, nie mówcie NIGDY o ¦J: "ta jehowa", "ten johowy", "ci jehowi", zawsze jak s³yszê albo widzê co¶ takiego czujê takie uk³ucie w sercu, przecie¿ to imiê Boga i nie wolno tego imienia zniewa¿aæ u¿ywaj±c w ten sposób. Nawet je¶li nie podzielacie mojej wiary w Niego, szanujcie t± wiarê.

BRATRSTVO LUNY TEAM

http://xiiistoleti.wordpress.com/ - mój blog z t³umaczeniami tekstów zespo³u XIII. Století.

https://bratrstvoluny.wordpress.com/ - mój blog z t³umaczeniami tekstów zespo³u Bratrstvo Luny.

#36 2010-10-31 18:27:43

AraristAtom

Wygnany

3228593
Punktów :   

Hmm w mojej okolicy jest mnóstwo ¦wiadków Jehowy... Ale nikt szczególnie za nimi nie przepada i przewa¿nie s± wywalani z miejsca xD

#37 2010-10-31 18:39:08

Fantasmagoria

Gość

Aratist, w tym mundurku wygl±dasz jak policjant, tak mi siê to przynajmniej kojarzy.

#38 2010-10-31 18:41:43

AraristAtom

Wygnany

3228593
Punktów :   

Wiesz, teoretycznie powinnam wygl±daæ jak pani konduktor, bo w sumie te mundurki s± jeszcze z czasów, kiedy ta szko³a by³a kolejowa (kszta³cili przysz³ych konduktorów ).

#39 2010-10-31 18:53:22

Fantasmagoria

Gość

Ach... Mo¿e z tond takie skojarzenie...

#40 2010-10-31 19:25:41

Johana_MarieXIII

Fanatyczka XIII. Století

Punktów :   

Fantasmagoria, tylko nie odbierz tego, ¿e siê czepiam, ale "z tond", nie ma takiego s³owa Dbajmy o poprawn± polszczyznê. Wiem, ¿e nie zawsze pisanie poprawnie jest proste, ja np. mam problem taki, ¿e mimowolnie zczeszczam polskie wyrazy z powodu tego, ¿e du¿o piszê i mówiê po czesku, ale jednak staram siê pisaæ jak najpoprawniej.

BRATRSTVO LUNY TEAM

http://xiiistoleti.wordpress.com/ - mój blog z t³umaczeniami tekstów zespo³u XIII. Století.

https://bratrstvoluny.wordpress.com/ - mój blog z t³umaczeniami tekstów zespo³u Bratrstvo Luny.

#41 2010-11-01 01:04:07

╬ Dama ╬ Apokalipsy

Gość

Jej *.*
¦licznie wygl±dasz i trochê w³a¶nie jak Pani policjant ale to bardzo seksowne moim zdaniem ^ ^ .
I bardzo ³adnie wygl±dasz w tych w³osach .

#42 2010-11-02 18:53:06

AraristAtom

Wygnany

3228593
Punktów :   

Dziêki
Tyle dziewczyn siê broni tych mundurków u nas w szkole, a tak na prawdê s± ¶wietne (mnie równie¿ siê strasznie podobaj±)

#43 2010-11-02 19:01:04

╬ Dama ╬ Apokalipsy

Gość

ah *.*
U mnie dziewczyny nienawidz± krawatów ja raz przysz³am to na drugi raz jedna tak samo jak i ja (tez wzie³am krawat) i sie drze na mnie na ca³y korytarz : Naaaaasssssssstiaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! KRADZIEJKA TO MÓJ KRAWAT !

#44 2010-11-10 18:00:35

Fantasmagoria

Gość

Johana, dziêki ¿e mnie poprawiasz, muszê Ci przyznaæ ¿e robiê naprawdê du¿o b³êdów ortograficznych, dlatego lubiê pisaæ na komputerze bo moje b³êdy s± podkre¶lane, ale jak widaæ nie zawsze zwracam na to uwagê

#45 2010-11-11 16:12:55

Scarlett

Najwy¿sza zajebisto¶æ

12562953
Call me!
Punktów :   

Noelia napisał:

ah *.*
U mnie dziewczyny nienawidz± krawatów ja raz przysz³am to na drugi raz jedna tak samo jak i ja (tez wzie³am krawat) i sie drze na mnie na ca³y korytarz : Naaaaasssssssstiaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! KRADZIEJKA TO MÓJ KRAWAT !

*facepalm*

Pojedynczy kwiat na rogu uliczki...
Gdy spogl±dam w niebo, ostatnie p³atki ¶niegu opadaj± mi na d³oñ...

• Index
  •  » Inne
  •  » Znajomi, przyjaciele i wrogowie

Stopka forum

RSS