Dzięki. To nie talent, tylko nuda na lekcjach jak będę miał kiedyś czas to może użyję skanera, a nie aparatu w telefonie
Ja mam tak, że rysuję pod wpływem emocji. To trochę zdradliwe, bo jak rysuję wisielce to kolega już wie, że coś się dzieje.
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Dziękuję. Zauważam u siebie skłonność do ładnych idei i schematów jak powinien wyglądać dany obraz, ale gorzej z wykonaniem. Co tu dużo gadać, widzę coś ładnego w głowie, a na papierze, po narysowaniu, jest takie sobie.
Wyćwiczysz to...
Ja mam zawszę tak, że mam wszystkie zeszyty porysowane na okładkach i na bokach, kiedy mi się nudzi. Najwięcej mam w zeszycie od religii. Żadnych dzieł sztuki, po prostu czaszki, miecze, ludziki popełniające samobójstwo, trumny. I jak tu odgadnąć jaki mam humor?
Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
Shoumetsu napisał:
ładną masz kreskę do cieniowania.
zwiększyłem kontrast w gimpie, bo tak to mało co byłoby widać. a ołówek mam jakiś zjechany, 7cm, wkład mu wypada, zdarty, w skali profesjonalności od 0 do 10 ma -10
a czy wyćwiczę? wątpię, albowiem zajmuję się informatyką i muzyką, ciężko czas poświęcić jeszcze na rysowanie
O, wrzuć ręce z jabłkiem choćby tutaj, z wielką chęcią zobaczę
Muszę użyć skanera, bo zdjęcia z komórki nie są zadowalającej jakości.
Mi osobiście najbardziej podoba się ręka w pionie z wyciągniętymi palcami: wskazującym, serdecznym i kciukiem. Sentyment
Fanatyczka XIII. Století
Widac bardzo duże postępy, naprawdę podziwiam *.* Ja ostatnio prawie porzuciłam rysowanie na rzecz tłumaczeń...
Co dzień widzę na żywo te rysunki Czasem pokarze mu swoje, teraz przestałem rysować, muszę dokończyć powieść
DeathBoy, spróbuj tylko przestać rysować
DeathBoy się nie pogniewa, również fantasy, to jedna. Druga jest postapokoaliptyczną wizją małego miasteczka, a dzieło trzecie to zbiór opowiadań nie trzymających się kupy
To ostatnie jest przesycone erotyzmem, narkomanią, złem, śmiercią, krwią i co tam jeszcze można by upchnąć
Ostatnio edytowany przez Xavier (2012-01-27 17:42:12)