Ja siê nie zastanawiam co znacz±, po prostu musi byæ prosty i przyjemny do ¶piewania Czasem ja mi siê kompozycja s³ów spodoba to sprawdzam co dany tekst oznacza ^^
Jewel, co? Piosenka z bezsensownym tekstem to najgorsze co mo¿na zrobiæ muzyce...
Narcissa napisał:
Jewel, co? Piosenka z bezsensownym tekstem to najgorsze co mo¿na zrobiæ muzyce...
Czy ja napisa³am co¶ o bezsensownym tek¶cie ? Ja po prostu powiedzia³am, ¿e ja raczej nie sprawdzam co dany tekst znaczy, wa¿ne ¿eby dobrze siê ¶piewa³o.
No w³a¶nie, czyli nie wiesz czy tekst jest sensowny czy nie. Chwytliwymi, nadaj±cymi siê do ¶piewania piosenkami charakteryzuje siê raczej pop i radiowa muzyka ni¿ gotyk...
Nie jestem gotk± i nie interesuje siê gotykiem I nie, naprawdê mo¿esz uznaæ to za dziwne, ale serio nie interesuje mnie, czy tekst ma sens czy nie, ale z do¶wiadczenia wiem, ¿e raczej muzyka metalowa/rockowa ma jaki¶ sens bo twórcy tej muzyki nie tworz± dla komercji...
Przeklêty
Jewel nie radzê ¶piewaæ nie znaj±c znaczenia tekstu bo to sie mo¿e ¼le skoñczyæ, wiem z w³asnych do¶wiadczeñ.
Lonely Day ma racjê, ¶piewaj±c co¶ czego znaczenia siê nie zna mo¿na dorobiæ siê k³opotów. No i w sumie s³usznie, bo jak siê na czym¶ nie zna to lepiej trzymaæ buziê na k³ódkê ni¿ o tym mówiæ, a co dopiero ¶piewaæ. Je¶li tekst dotyczy polityki to tym bardziej. Po za tym nie b±d¼ taka pewna co do tego braku komercji w muzyce rockowej/metalowej. Niestety robi siê ona coraz modniejsza (zw³aszcza rock) i pojawia siê mnóstwo pseudorockowych gwiazdek, na które napalaj± siê ma³olaty, a które nic nie maj± do powiedzenia.
A ¿e Ciê wziê³am za gotkê, to nie ma siê co dziwiæ. W koñcu z za³o¿enia jest to forum gotyckie.
Forum gotyckie, ale jednak metalów te¿ przyjmujecie i z tego siê bardzo cieszê Umiem angielski na zaawansowanym poziomie, wiêc mniej wiêcej wiem co dany tekst oznacza Przy innych raczej nie ¶piewam bo siê wstydzê, wiêc taki plus
Przeklêty
A dziêkujê za poparcie.
Jewel to dobrze ze chocia¿ tyle.
Ja te¿ siê wstydzê przy innych, ale ¶piewa³am pod nosem w autobusie i prawie dosta³am w zêby -_-
Lonely Day, to co takiego ¶piewa³a¶, ¿e wzbudzi³a¶ takie poruszenie?
Przeklêty
Okaza³o siê ze ¶piewa³am piosenkê neonazistowsk± nie wiedz±c o tym...
¶piewa³am ze s³uchu po francusku (bo francuskiego nie umiem niestety)
No i siê znalaz³o kilku takich co znali francuski...
Chcieli mi daæ w zêby, ale krzyknê³am z pytaniem za co.
To jeden powstrzyma³ kolegów i sie pyta³ czy wiem o czym ¶piewam i ska znam takie piosenki...
Gdyby nie ten jeden bardziej inteligentny, to bym by³a w pó³ martwa pewnie
Ostatnio edytowany przez Lonely.Day (2012-07-06 13:51:40)
No to widzisz, w³a¶nie o tym pisa³am. Najgorzej gdy w grê wchodzi polityka , dlatego Jewel niech siê cieszy, ¿e s³ucha metalu, a nie np. punka, bo mog³aby siê przejechaæ.
Masz szczê¶cie, ¿e trafi³a¶ na w miarê ogarniêtych ludzi, a nie na jaki¶ nieobliczalnych fanatyków.
A i jeszcze jedno, w Tychach takie przygody?
Ostatnio edytowany przez Narcissa (2012-07-06 14:17:23)
Przeklêty
Wsiad³am do 1 wtedy na Korfantego.
Có¿. G³upia by³am nie sprawdzaj±c.