Jejuu¶Q a w Death Note w filmie ten kole¶ co gra L Matsuyama Kenichi *___* ¶liczny jest
Ja mam tylko pierwszy. Z moim netem to nic kurwa nie mo¿na mieæ
Ale naci±gnê kumpla albo kogo¶ ¿eby mi ¶ci±gn±³.
Matsuyama Kenichi jest ¶liczny
Ci±gle siê dziwiê jak wy zapamiêtujecie te skomplikowane imiona i nazwiska..
U mnie w klasie s± takie dwie dziewczyny (lubiê je) które uwielbiaj± Japoniê, mangê, anime, muzykê japoñsk±, i wszystko co z tym zwi±zane.
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Ja mam na roku poza mn± jednego wielbiciela i jedn± wielbicielk± m&a ^^
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Ja ostatnio obejrza³am jeden odc. "Dragon Balla" z japoñskimi g³osami i polskimi napisami (a nie z francuskimi g³osami i z poslkim lektorem, tak jak w telewizji kiedy¶ lecia³o), no i z normalnym t³umaczeniem i muzyk±, a nie t± zmienion± jak kiedy¶ w polskiej telewizji by³o, i naprawdê du¿o lepsze jest to anime w tej wersji, zreszt± zawsze lubi³am DB Od tego zaczê³o siê moje zainteresowanie sztukami walki.
Z powodu zachowania fanek Death Note'a dopiero przedwczoraj wziê³am siê za ogl±danie tego anime, gdyby nie te dziewczynki widz±ce w DN tylko przystojnych facetów, to pewnie obejrza³abym to wcze¶niej...
A we wtorek mam z M. <3 maraton ogl±dania "Ergo Proxy" Nie oglada³am tego jeszcze nigdy, ale chcia³abym obejrzeæ, bo to anime lubi lider XIII. Stoletà <3 A mój gust jest zwykle bardzo podobny do jego gustu, wiêc pewnie mi siê spodoba
Gość
ja mialem okazje obejrzec Death Notea ale jakos mi nie przypadl do gustu...ale Dragon Ball to lasyka i w sumie tylko dlatego to szanuje, bo w pozniejszych fazach fabula ograniczala sie do tego ze, przychodzil ktos zly a bohater (jak zwykle) resztka sil i wlasnej woli ratowal cala ludzkosc. Tobylo tylko lipne.
Gość
Ty chyba za duzo wypiles bo juz sam nie wiesz co piszesz
Gość
widzisz nawet pisac nie umiesz, jeszcze jestes siekniety?
Gość
³adnie tak edytowaæ posty a potem oskar¿aæ o analfabetyzm? Nie jeste¶ taki szczwany jak my¶lisz ze jeste¶
Marie_JohanaXIII napisał:
A we wtorek mam z M. <3 maraton ogl±dania "Ergo Proxy" Nie oglada³am tego jeszcze nigdy, ale chcia³abym obejrzeæ, bo to anime lubi lider XIII. Stoletà <3 A mój gust jest zwykle bardzo podobny do jego gustu, wiêc pewnie mi siê spodoba
Mam zamiar to obejrzeæ, bo ta laska wygl±da jak rysowana kopia Amy Lee:
Wygnany
no rzeczywi¶cie!
Ja siê wziê³am za Kuroshitsuji. Chcia³am to obejrzeæ jako¶ po wakacjach, ale zabra³am siê za inne,i ca³kiem o tym zapomnia³am. Ale Kuro jest powalaj±ce! Rzecz siê dzieje w czasach wiktoriañskiej Anglii, na dworze m³odego, dwunastoletniego hrabiego. Po ¶mierci rodziców zaprzeda³ swoj± duszê, w zamian za swojego w³asnego lokaja-demona. Zadaniem ch³opca jest rozwi±zywanie niewyja¶nionych zjawisk i zagadek, które zleca mu sama królowa. Jak na razie jestem w po³owie pierwszej serii, ale czujê, ¿e bêdzie to jedno z lepszych anime, jakie ogl±da³am.
Polecam tez moje ukochane Rozen Maiden. Jest to opowie¶æ o kilku porcelanowych laleczkach, których zadaniem jest potyczka w niezwykle brutalnej Grze Alicji. Lalkarz, które te lalki wykona³, pragn±³ stworzyæ tê jedyn±, wyj±tkow±. Drog± eliminacji, kolejne lalki odpadaj± z gry, aby zosta³a ta najlepsza. Anime jest niepowtarzalne. Nie znalaz³am o podobnej tematyce drugiego. W niektórych momentach mo¿na nie¼le siê po¶miaæ, ale i uroniæ ³zê. Ale te¿ na pewno niecierpliwie wyczekiwaæ kolejnego odcinka..
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Kuroshitsuji i Rozen Maiden czyta³am mangê, ale dosyæ dawno, ale pamiêtam, ¿e mi siê podoba³y. Anime te¿ bym sobie obejrza³a, bo te mangi mia³y fajny klimat.
A ja wczoraj ogl±da³am Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan i obejrza³am Death Note do 12 odc, zajebiste *.* A Dokuro-chan to jedno z najbardziej por±banych anime jakie widzia³am xD Nie wiem, co bra³ twórca tego anime ale ja tez chcê xD Jest i parodia horrorów gore, i parodia anime magical girls i w ogóle zajebi¶cie zryty humor xD