JejuuśQ a w Death Note w filmie ten koleś co gra L Matsuyama Kenichi *___* śliczny jest
Ja mam tylko pierwszy. Z moim netem to nic kurwa nie można mieć
Ale naciągnę kumpla albo kogoś żeby mi ściągnął.
Matsuyama Kenichi jest śliczny
Ciągle się dziwię jak wy zapamiętujecie te skomplikowane imiona i nazwiska..
U mnie w klasie są takie dwie dziewczyny (lubię je) które uwielbiają Japonię, mangę, anime, muzykę japońską, i wszystko co z tym związane.
Fanatyczka XIII. Století
Ja mam na roku poza mną jednego wielbiciela i jedną wielbicielką m&a ^^
Fanatyczka XIII. Století
Ja ostatnio obejrzałam jeden odc. "Dragon Balla" z japońskimi głosami i polskimi napisami (a nie z francuskimi głosami i z poslkim lektorem, tak jak w telewizji kiedyś leciało), no i z normalnym tłumaczeniem i muzyką, a nie tą zmienioną jak kiedyś w polskiej telewizji było, i naprawdę dużo lepsze jest to anime w tej wersji, zresztą zawsze lubiłam DB Od tego zaczęło się moje zainteresowanie sztukami walki.
Z powodu zachowania fanek Death Note'a dopiero przedwczoraj wzięłam się za oglądanie tego anime, gdyby nie te dziewczynki widzące w DN tylko przystojnych facetów, to pewnie obejrzałabym to wcześniej...
A we wtorek mam z M. <3 maraton oglądania "Ergo Proxy" Nie ogladałam tego jeszcze nigdy, ale chciałabym obejrzeć, bo to anime lubi lider XIII. Století <3 A mój gust jest zwykle bardzo podobny do jego gustu, więc pewnie mi się spodoba
Gość
ja mialem okazje obejrzec Death Notea ale jakos mi nie przypadl do gustu...ale Dragon Ball to lasyka i w sumie tylko dlatego to szanuje, bo w pozniejszych fazach fabula ograniczala sie do tego ze, przychodzil ktos zly a bohater (jak zwykle) resztka sil i wlasnej woli ratowal cala ludzkosc. Tobylo tylko lipne.
Gość
Ty chyba za duzo wypiles bo juz sam nie wiesz co piszesz
Gość
widzisz nawet pisac nie umiesz, jeszcze jestes siekniety?
Gość
ładnie tak edytować posty a potem oskarżać o analfabetyzm? Nie jesteś taki szczwany jak myślisz ze jesteś
Marie_JohanaXIII napisał:
A we wtorek mam z M. <3 maraton oglądania "Ergo Proxy" Nie ogladałam tego jeszcze nigdy, ale chciałabym obejrzeć, bo to anime lubi lider XIII. Století <3 A mój gust jest zwykle bardzo podobny do jego gustu, więc pewnie mi się spodoba
Mam zamiar to obejrzeć, bo ta laska wygląda jak rysowana kopia Amy Lee:
Wygnany
no rzeczywiście!
Ja się wzięłam za Kuroshitsuji. Chciałam to obejrzeć jakoś po wakacjach, ale zabrałam się za inne,i całkiem o tym zapomniałam. Ale Kuro jest powalające! Rzecz się dzieje w czasach wiktoriańskiej Anglii, na dworze młodego, dwunastoletniego hrabiego. Po śmierci rodziców zaprzedał swoją duszę, w zamian za swojego własnego lokaja-demona. Zadaniem chłopca jest rozwiązywanie niewyjaśnionych zjawisk i zagadek, które zleca mu sama królowa. Jak na razie jestem w połowie pierwszej serii, ale czuję, że będzie to jedno z lepszych anime, jakie oglądałam.
Polecam tez moje ukochane Rozen Maiden. Jest to opowieść o kilku porcelanowych laleczkach, których zadaniem jest potyczka w niezwykle brutalnej Grze Alicji. Lalkarz, które te lalki wykonał, pragnął stworzyć tę jedyną, wyjątkową. Drogą eliminacji, kolejne lalki odpadają z gry, aby została ta najlepsza. Anime jest niepowtarzalne. Nie znalazłam o podobnej tematyce drugiego. W niektórych momentach można nieźle się pośmiać, ale i uronić łzę. Ale też na pewno niecierpliwie wyczekiwać kolejnego odcinka..
Fanatyczka XIII. Století
Kuroshitsuji i Rozen Maiden czytałam mangę, ale dosyć dawno, ale pamiętam, że mi się podobały. Anime też bym sobie obejrzała, bo te mangi miały fajny klimat.
A ja wczoraj oglądałam Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan i obejrzałam Death Note do 12 odc, zajebiste *.* A Dokuro-chan to jedno z najbardziej porąbanych anime jakie widziałam xD Nie wiem, co brał twórca tego anime ale ja tez chcę xD Jest i parodia horrorów gore, i parodia anime magical girls i w ogóle zajebiście zryty humor xD