Strzelanie;D Uwielbiam ale trzeba zmieniaæ bronie bo siê nudz±;P
Poza strzelnic± i szko³a to æwiczy³am parkour (kontuzja,przerwa ale planujê do tego teraz wróciæ).Jak tu ju¿ zosta³o zauwa¿one gry zespo³owe to czyste z³o! xD
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Umbrae, ja palê, ale pogorszenia swojej kondycji fizycznej z tego powodu nie zauwa¿y³am.
Od jakiego czasu palisz johano?
Kusiciel
Jak ju¿ wspomina³am na SB, trenujê Softball, tzn. Baseball dla dziewczyn.
Nie by³am do tego przekonana, póki nie spróbowa³am- wspania³y sport. Zw³aszcza, kiedy kogo¶ siê nie lubi i wymówk±, wali siê go 'przez przypadek' pa³k± w ³eb
Ju¿ to lubiê;D
Potêpiony
Ja jednak sadzê, ze najlepiej sie gra w rugby xD
Nie mog³am ruszaæ rêk± posiniaczona tzn zgnieciona.
A ja lubiê szachy
Czasem po treningu idê z tat± do chiñskiej herbaciarni w tym samym budynku (no, w³a¶ciwie w cegielni/ ceglarni) i udajemy ¿e potrafimy graæ w szachy.
Gość
Trenowa³em trochê parkoura. tylko jak raz skoczy³em to mi siê dach pod noga za³ama³ i teraz mam tak zajebista bliznê na nodze i jako¶ przesta³em. Juz nied³ugo wznawiam treningi sztuk walki:) Tylko ze marz± mi siê 2 katany coby mo¿na sobie pomachaæ od czasu do czasu...ehh
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Czarny Lisie, a co bêdziesz trenowa³?
Gość
bêdê sobie macha³ kijem, takim oko³o 2 metry a w miêdzyczasie trenowa³ moje mieszane sztuki walki
Ostatnio edytowany przez Czarny_Lis (2010-12-18 00:28:29)
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Mieszane sztuki walki? Mysla³am, ¿e co¶ konkretnego... A w jakim¶ klubie czy jaki¶ prywatny trener czy jak?
Gość
Moj trener bêdzie mnie szkoli³ w oowashi-no kenpo, jujitsu i walce broni± bia³± to jest mieczem i kijem bojowym/w³óczni±
Fanatyczka XIII. StoletÃ
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]