Gość
mnie zastanawia jak trzeba mieæ zryta banie zeby cos takiego pisac, mozna sie posmiac
http://klub.chip.pl/arendt/szatanowcy.html fotokomiks z bravo, wyszuka³am na lastfm;D Najwiêkszy ¿al, jaki czyta³am;D
-Kochanie, co siê sta³o?
-Jestem w ci±¿y z dialem
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Ja ten komiks kiedy¶ czyta³am w Bravo, on by³ dobre parê lat temu w Bravo jak ja by³am w gimnazjum i kupowa³am parê numerów specjalnie dla tego komiksu, ¿eby mieæ LOLa xD A ten Olgierd ma trv imiê i trv w³osy, tak wygl±da jak S³odki Edzio ze Zmierzchu xD
"Na wszystkie tego ¶wiata demony, niech Rafa³ bêdzie skoñczony" - Jakie trv xD Wed³ug mnie ten tekst jest nahlepszy z tego ca³ego komiksu xD
No, ale my siê ¶miejemy, a durnie nastolatki czytaj±ce tylko Bravo pó¼niej maj± takie my¶lenie o satanizmie, gotach, metalach...
Ostatnio edytowany przez Marie_JohanaXIII (2011-01-04 21:12:26)
Przeklêty
: DDD ja chce pozmaæ pomys³odawcê tego szatanlove story : D
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Sybilla, te¿ bym chcia³a, ale my¶lê, ¿e jak kto¶ pisze takie g³upoty, to siê kryje ze wstydu xD Z tego, co widzia³am, tam nigdzie nie by³o podane nazwisko autora, chyba, ¿e podaj± w stopce redakcyjnej na ok³adce.
Przeklêty
Ciekawe czy oni maj± pojêcie co wypisuj± i jaki potem mam z tego ubaw;)
Ale ja by³am w szoku. Jeszcze nie widzia³am fotostory, które nie koñczy³o by siê poca³unkiem O_o
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Arisu, to niesamowite dla mnie te¿, bo te fotostory zawsze koñczy³y siê poca³unkiem i niemal zawsze by³y takie a¿ do bólu przewidywalne, jak taka telenowela w wersji skróconej xD Zawsze by³o wiadomo, co dalej bêdzie siê dzia³o i jak to siê skoñczy xD
Spec od zadawania mêcz±cych pytañ i przepalania grza³ek do e-petów
Oj niestety tak Od czasu do czasu wpadam na takie g³upie komiksy w necie czy gazecie, i ka¿de, ale to KA¯DE s± takie same, tylko zmieniaj± miejsce wydarzeñ i bohaterów...
Fanatyczka XIII. StoletÃ
To jak taki Harlekin, z tym, ¿e z dodanymi zdjêciami xD
http://www.sadistic.pl/barbie-goth-vt28093.htm
To jest fajne ^^