Gość
mnie zastanawia jak trzeba mieć zryta banie zeby cos takiego pisac, mozna sie posmiac
http://klub.chip.pl/arendt/szatanowcy.html fotokomiks z bravo, wyszukałam na lastfm;D Największy żal, jaki czytałam;D
-Kochanie, co się stało?
-Jestem w ciąży z dialem
Fanatyczka XIII. Století
Ja ten komiks kiedyś czytałam w Bravo, on był dobre parę lat temu w Bravo jak ja byłam w gimnazjum i kupowałam parę numerów specjalnie dla tego komiksu, żeby mieć LOLa xD A ten Olgierd ma trv imię i trv włosy, tak wygląda jak Słodki Edzio ze Zmierzchu xD
"Na wszystkie tego świata demony, niech Rafał będzie skończony" - Jakie trv xD Według mnie ten tekst jest nahlepszy z tego całego komiksu xD
No, ale my się śmiejemy, a durnie nastolatki czytające tylko Bravo później mają takie myślenie o satanizmie, gotach, metalach...
Ostatnio edytowany przez Marie_JohanaXIII (2011-01-04 21:12:26)
Przeklęty
: DDD ja chce pozmać pomysłodawcę tego szatanlove story : D
Fanatyczka XIII. Století
Sybilla, też bym chciała, ale myślę, że jak ktoś pisze takie głupoty, to się kryje ze wstydu xD Z tego, co widziałam, tam nigdzie nie było podane nazwisko autora, chyba, że podają w stopce redakcyjnej na okładce.
Przeklęty
Ciekawe czy oni mają pojęcie co wypisują i jaki potem mam z tego ubaw;)
Fanatyczka XIII. Století
Arisu, to niesamowite dla mnie też, bo te fotostory zawsze kończyły się pocałunkiem i niemal zawsze były takie aż do bólu przewidywalne, jak taka telenowela w wersji skróconej xD Zawsze było wiadomo, co dalej będzie się działo i jak to się skończy xD
Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
Oj niestety tak Od czasu do czasu wpadam na takie głupie komiksy w necie czy gazecie, i każde, ale to KAŻDE są takie same, tylko zmieniają miejsce wydarzeń i bohaterów...
Fanatyczka XIII. Století
To jak taki Harlekin, z tym, że z dodanymi zdjęciami xD
http://www.sadistic.pl/barbie-goth-vt28093.htm
To jest fajne ^^