A mój facet pająka sobie wymarzył. Ja nie wiem...
Fanatyczka XIII. Století
Eee tam, koty są najlepsze :3 Moja jak śpi to wygląda jak mruczące zwinięte czarne skarpetki z uszkami xD
Najlepszy jest mój pies, śpiący na pleckach z łapkami sztywno wyciągniętymi w góre i językiem wysuniętym. ;D
Dusza
2 papugi - Smerfuś i Majusia xD
Uwielbiam je, kiedy patrzą na mnie z politowaniem z szafy *,*
Co za papużki? Miałam kiedyś żako i jeszcze takie zielone durne coś. ^^
Dusza
2 faliste(żółta - samica, niebieski - samczyk), chciałabym jeszcze 1 nimfe, mam już upatrzoną, ale funduszy brak przez najbliższy czas
Mój pies - Cweluś (zdrobnienie od Cywil) to futszaty, zwariowany, łobuzowaty owczarek niemiecki. Jak się trzy razy klepnie w udo to dostaje świra i robi rundki wokół domu . Uwielbia pływać i jak nie chcieliśmy mu rzucać patyki do wody, żeby po nie płynął, wziął kij w pysk i sam go sobie wrzucił . Na dworze nie morze być żadnego buta, konewki, warzywa, ani niczego innego co można łatwo pogryźć, bo można być pewnym, że nie ujdzie z życiem. A kiedy już poślini, pogryzie, rozerwie i dumnie ponosi po podwórku to ten przedmiot zawsze zanosi pod trzepak (uważa go za swoją przechowalnie rzeczy znalezionych). Jest strasznym łobuzem i ciągle wariuje, ale kocham go jak nie wiem.
Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
Kali napisał:
Mój pies - Cweluś (zdrobnienie od Cywil)
Albo od 'cwela', no przepraszam, nie mogłam...
Nam ostatnio jeden pies 'ogólno-rodzinny', york, wpadł pod samochód, i tyle go było
Jak można Cywil zdrobnić do Cweluś?!Zaraz się cwel nasuwa...
Gość
Mam dwa koty ^^
Felicja i Tośka :O
Tośka to takie dziwne...
Planuję kupno węża, ale to jak sie przeprowadzę
Rodzice by mnie zabili ^_^
Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
Jak byłam mała zawsze chciałam mieć węża. Teraz mi się skorpion marzy
Gość
Ravena! TAK TAK! Kruk to jest to!