T-shirt,spodenki i trampki?W moim przypadku jeszcze stabilizator stawu skokowego:)
Tu chyba nie ma wielkiego pola do popisu chyba,¿e kto¶ lubi biegaæ w d³ugiej kiecy i gorsecie (ju¿ widzê jak pozwalaj± na to nauczyciele).
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Ju¿ nie chodzê do szko³y od dobrych paru lat, ale nosi³am na w-f cokolwiek, zwykle czarne spodnie do treningu sztuk walki i jakie¶ zwyk³e czarne koszulki.
Ja tam grzecznie, bia³a koszulka, czarne spodnie i trampki. Tak wymaga regulmin, wiêc nie ma du¿ego wyboru.
Dusza
Najzwyklejszy - czarne spodenki, bia³a koszulka.
lady_stardust napisał:
Najzwyklejszy - czarne spodenki, bia³a koszulka.
Ja tak samo.
Bia³a koszulka, czarne legginsy, bia³e buty z jasnymi podeszwami, skarpetki za kostkê bezszwowe. Tak jest w regulaminie i tak muszê niestety. Plus gumka do w³osów oczywi¶cie.
Wygnany
Ja zak³adam czarne dresy i bia³± podkoszulke-niestety, u mnie w szkole nie mo¿na innych.
Hahahahhahaha, przepraszam, ale... dobrze siê czujesz? Po pó³torej godziny zwyk³ego spacerowania w glanach mam na ca³ych stopach pe³no otaræ i odciski. Po dwóch dwóch godzinach wf w glanach chyba by mi musieli nogi amputowaæ.
Dusza
bia³a góra od kimona i do tego czarno-¿ó³te spodenki od muay thai i jeszcze do tego trampki czarne. xD