T-shirt,spodenki i trampki?W moim przypadku jeszcze stabilizator stawu skokowego:)
Tu chyba nie ma wielkiego pola do popisu chyba,że ktoś lubi biegać w długiej kiecy i gorsecie (już widzę jak pozwalają na to nauczyciele).
Fanatyczka XIII. Století
Już nie chodzę do szkoły od dobrych paru lat, ale nosiłam na w-f cokolwiek, zwykle czarne spodnie do treningu sztuk walki i jakieś zwykłe czarne koszulki.
Ja tam grzecznie, biała koszulka, czarne spodnie i trampki. Tak wymaga regulmin, więc nie ma dużego wyboru.
Dusza
Najzwyklejszy - czarne spodenki, biała koszulka.
lady_stardust napisał:
Najzwyklejszy - czarne spodenki, biała koszulka.
Ja tak samo.
Biała koszulka, czarne legginsy, białe buty z jasnymi podeszwami, skarpetki za kostkę bezszwowe. Tak jest w regulaminie i tak muszę niestety. Plus gumka do włosów oczywiście.
Wygnany
Ja zakładam czarne dresy i białą podkoszulke-niestety, u mnie w szkole nie można innych.
Hahahahhahaha, przepraszam, ale... dobrze się czujesz? Po półtorej godziny zwykłego spacerowania w glanach mam na całych stopach pełno otarć i odciski. Po dwóch dwóch godzinach wf w glanach chyba by mi musieli nogi amputować.
Dusza
biała góra od kimona i do tego czarno-żółte spodenki od muay thai i jeszcze do tego trampki czarne. xD