E...Nie!Jak siê kto¶ wybiera to koniecznie mnie zabraæ ze sob±
Przeklêty
Ja siê wybieram w przysz³ym tygodniu, albo w tym ^^
Proste.Daj znaæ Ja tam mam miesiêczny tyski to mogê sobie je¼dziæ ile wlezie;D
Przeklêty
szczê¶ciara ;_;
Dusza
Ja ju¿ od wielu lat ubrania i inne dodatki kupuje przez neta,niestety u nas w £odzi nie ma ¿adnego typowo gotyckiego sklepu.Jest taki jeden na Kiliñskiego ale to muzyczny,s± takie rzeczy jak koszulki,pieszczochy,æwieki itp.
Sama sobie teraz sklep otworzy³am to ju¿ mam mniejszy problem z ciuchami i dodatkami;)
Gość
W Tczewie otwarty zosta³ niedawno Sklep ¯a³obny. By³em dzi¶, wybór siê powiêksza, istnieje mo¿liwo¶æ z³o¿enia indywidualnego zamówienia. Maj± ciekawy wybór klimatycznych ozdób dla pañ. Jak kto¶ ma blisko, polecam zajrzeæ. W mojej okolicy to jedyne miejsce, gdzie mo¿na siê zaopatrzyæ w co¶ gotyckiego.
Sklep mie¶ci siê na ul. Kardyna³a Wyszyñskiego 12A, ko³o dawnego Domu Kolejarza, dzi¶ jest tam jakie¶ centrum kultury chyba. Mo¿na zadawaæ pytania telefonicznie pod nr. tel sklepu 532-422-757 (sklep nie posiada strony w internecie).
Dusza
jak jest kto¶ z £odzi lub okolic lub wybiera siê do naszego miasta to mogê poleciæ jeszcze taki ma³y sklepik z odzie¿± ¿a³obn± na Kiliñskiego.Nie by³am tam d³ugo ju¿,ale kiedy¶ kupi³am tam piêkny kapelusz z woalk±,d³ugi ¿akiet jak frak i p³aszcz
Ja bazujê rado¶nie na ciuchodajnych lumpeksach.XD Wszystko co siê da tam znale¼æ, po odpowiednich przeróbkach robi siê fajne i warte noszenia.
W necie, no s± ciekawe rzeczy, niektórych takich sam nie stworze, ale jako¶ nie ma czego¶ co szczególnie by mnie urzek³o.
Ostatnio w F&F (dostêpnym w Tesco extra) by³o kilka czarnych koszulek z zespo³ami mo¿e bardziej rock&rollowymi ni¿ gotyckimi, ale zawsze co¶. Sama sobie zakupi³am 3: z Kiss i 2 z G&R. O ile mi wiadomo s±/ by³y te¿ z ACDC, Rolling Stones, The Beatles i chyba z Metallic±, ale co do tego ostatniego nie jestem pewna.
PS. To nie jest reklama
Kurde, ¿e te¿ siê nie za³apa³am... No nieeeee...