Trudno! Spróbujemy jeszcze raz a¿ wyjdzie xD!
Dobra.. Wiêc zwracam (choæ trudno to nawet napisaæ Q.Q xD) odrobinê honoru facetom. Nie no ¿artuje. Czasami po obu stronach s± tacy co za bardzo przesadzaj± -.-.
I z kim ty wgl rozmawia³a¶ Lonely? xD Z rozhisteryzowanymi fankami Biebera?
We¼ mnie ze sob± Q.Q *pada przed ni± na kolana.* Obiecuje nie rozrabiaæ i siedzieæ po cichu w torbie, do której mnie wepchniesz xD.
Przeklêty
Z rozhisteryzowanymi dziewczynami bez w³asnego zdania rozmawia³am
Jak widaæ z RPG nici ^^
Komu¶ tu siê dupy nie chce ruszyæ.
Có¿ ;_;
Za to tych, którzy mogliby/chcieliby wpadaæ na sesje Neuroshimy b±d¼ innych cudów, zapraszam do mnie na PW
Ostatnio zamiast imprezy urodzinowej mia³am sesjê i by³o wrêcz wybornie!
Takiego czego¶ jeszcze nie by³o ^^
Wpadniemy kiedy¶ z Varukiem, co nie?
Przeklêty
Dziadek rozpierdoli sesjê ._.
Nie no spoko
Dodam ciê do grupy na FB mo¿e, co ty na to?
Ostatnio edytowany przez Lonely.Day (2012-12-28 21:58:06)
Przeklêty
Piszê w³a¶nie artyku³ o dziewczêtach graj±cych w gry
Która¶ chêtna do wypowiedzenia siê? ^^
jak siê tworzy kartê postaci ? trzeba to robiæ wg jaki¶ umownych regu³? bo na forum w dziale pisane RPG jak to okre¶li³ Murder_Leader zjeba³am wszystko. za bardzo to ja siê nie znam na tym nawet ciocia wikipedia mi nie pomog³a
Przeklêty
Wybacz, ponios³o mnie skarbie ._.
OKRE¦LI£A XD
Jam kobitka.
RPG upada i nie wime czy uda siê wznowiæ, poproszê admina, zeby mi w tym pomóg³, to dam znaæ
Jeste¶ z ¦l±ska moze?
nie musze nic wybaczaæ , po prostu jeszcze nie opanowa³am tworzenia nie powa¿nych postów i wychodz± nie w takim wydaniu jakbym chcia³a. niestety ze ¦l±ska nie jestem. a ty wybacz ¿e pomyli³am ci p³eæ, jestem jeszcze w trakcie zapoznawania siê z innymi u¿ytkownikami.
Przeklêty
Ok, nie ma sprawy, przyzwyczai³am siê. Nawet jak teraz nie chodzê w spodniach tylko w spódnicach to jak siedzia³am ze znajomym to wo¼na powiedzia³a "Pomó¿cie mi ch³opcy". Kumpel ¶mia³ siê do czasu, a¿ mu nie powiedzia³am ze skoro ja mu siê podobam i jestem facetem to on jest gejem XD
TROLOLOLO <3
mnie jeszcze nikt nie pomyli³ p³ci natomiast ja sama czasem niechc±cy co¶ pzekrêce np. do ksiêdza raz powiedzia³am prosze pani, wogóle jako¶ go myle ostatnio wyszed³ z samochodu przed szko³a a ja my¶la³am ¿e to
kurier pocztowy
Przeklêty
HAHAHA ksi±dz kurier <3
To mnie czêsto nie widzieli w¶ród ilo¶ci ch³opaków z którymi siedzê.
Ale teraz nie trudno mnie zauwa¿yæ ^^
odkry³am twe powo³anie, mo¿esz byæ tajnym agentem rz±du i wcielaæ siê w ró¿ne postacie bo cie nie poznaj±, nie ma z³ego co by na dobre nie wysz³o, a taka praca nie jest nudna
Przeklêty
Nie nooo... Bo musia³abym znowu siê ubieraæ jak wcze¶niej XD
niekoniecznie, jakby¶ by³a ubrana na wyró¿niaj±co to by nawet nie wpadli na pomys³, ¿e mo¿esz byæ szpiegiem