Trudno! Spróbujemy jeszcze raz aż wyjdzie xD!
Dobra.. Więc zwracam (choć trudno to nawet napisać Q.Q xD) odrobinę honoru facetom. Nie no żartuje. Czasami po obu stronach są tacy co za bardzo przesadzają -.-.
I z kim ty wgl rozmawiałaś Lonely? xD Z rozhisteryzowanymi fankami Biebera?
Weź mnie ze sobą Q.Q *pada przed nią na kolana.* Obiecuje nie rozrabiać i siedzieć po cichu w torbie, do której mnie wepchniesz xD.
Przeklęty
Z rozhisteryzowanymi dziewczynami bez własnego zdania rozmawiałam
Jak widać z RPG nici ^^
Komuś tu się dupy nie chce ruszyć.
Cóż ;_;
Za to tych, którzy mogliby/chcieliby wpadać na sesje Neuroshimy bądź innych cudów, zapraszam do mnie na PW
Ostatnio zamiast imprezy urodzinowej miałam sesję i było wręcz wybornie!
Takiego czegoś jeszcze nie było ^^
Wpadniemy kiedyś z Varukiem, co nie?
Przeklęty
Dziadek rozpierdoli sesję ._.
Nie no spoko
Dodam cię do grupy na FB może, co ty na to?
Ostatnio edytowany przez Lonely.Day (2012-12-28 21:58:06)
Przeklęty
Piszę właśnie artykuł o dziewczętach grających w gry
Któraś chętna do wypowiedzenia się? ^^
jak się tworzy kartę postaci ? trzeba to robić wg jakiś umownych reguł? bo na forum w dziale pisane RPG jak to określił Murder_Leader zjebałam wszystko. za bardzo to ja się nie znam na tym nawet ciocia wikipedia mi nie pomogła
Przeklęty
Wybacz, poniosło mnie skarbie ._.
OKREŚLIŁA XD
Jam kobitka.
RPG upada i nie wime czy uda się wznowić, poproszę admina, zeby mi w tym pomógł, to dam znać
Jesteś z Śląska moze?
nie musze nic wybaczać , po prostu jeszcze nie opanowałam tworzenia nie poważnych postów i wychodzą nie w takim wydaniu jakbym chciała. niestety ze Śląska nie jestem. a ty wybacz że pomyliłam ci płeć, jestem jeszcze w trakcie zapoznawania się z innymi użytkownikami.
Przeklęty
Ok, nie ma sprawy, przyzwyczaiłam się. Nawet jak teraz nie chodzę w spodniach tylko w spódnicach to jak siedziałam ze znajomym to woźna powiedziała "Pomóżcie mi chłopcy". Kumpel śmiał się do czasu, aż mu nie powiedziałam ze skoro ja mu się podobam i jestem facetem to on jest gejem XD
TROLOLOLO <3
mnie jeszcze nikt nie pomylił płci natomiast ja sama czasem niechcący coś pzekręce np. do księdza raz powiedziałam prosze pani, wogóle jakoś go myle ostatnio wyszedł z samochodu przed szkoła a ja myślałam że to
kurier pocztowy
Przeklęty
HAHAHA ksiądz kurier <3
To mnie często nie widzieli wśród ilości chłopaków z którymi siedzę.
Ale teraz nie trudno mnie zauważyć ^^
odkryłam twe powołanie, możesz być tajnym agentem rządu i wcielać się w różne postacie bo cie nie poznają, nie ma złego co by na dobre nie wyszło, a taka praca nie jest nudna
Przeklęty
Nie nooo... Bo musiałabym znowu się ubierać jak wcześniej XD
niekoniecznie, jakbyś była ubrana na wyróżniająco to by nawet nie wpadli na pomysł, że możesz być szpiegiem