Dusza
Temat do¶æ rozleg³y, lecz niektórym znany. Czy posiadacie na swoim ciele jakie¶ modyfikacje? Zaostrzanie zêbów, rozszczepianie jêzyka, podcinanie wêdzide³ka, implanty 3D, implanty transdermalne, beading, modyfikacje uszu? A mo¿e planujecie zmieniaæ swoj± "pow³okê zewnêtrzn±" w tym kierunku?
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Nie, dla mnie wiêkszo¶æ z tych modyfikacji wygl±da co najmniej dziwnie ("dziwnie" w sensie nie pozytywnym) i nie zamierzam sobie takich rzeczy robiæ...
Dusza
Jaki¶ czas temu zastanawia³am siê na spirali na rêce, ale nie wiem.. To kraj do¶c dziwny, nie lubi±cy orygina³ów i mia³abym przez to niestety, bardzo du¿e problemy Pozostanê wiêc przy kolczykach i tatua¿ach.
Dusza
Spirala na rêce? Masz mo¿e jakie¶ zdjêcia - szczerze mówi±c pierwszy raz o tym s³yszê i jestem ciekawa jak to wygl±da
Dusza
Nie mam bo sama do tego dosz³am, ¿e mog³oby to fajnie wygl±daæ xD
W tym ca³y problem.
ja od dawna chcia³am rozdwoiæ jêzyk ale zastanawia³am sie równie¿ nad k³ami. a co do rozdwajania jêzyka to chcia³am do tego dwa kolczyki na kazdej po³ówce *.*
Dusza
Po spi³owaniu k³ów ma siê problemy z nerwami w nich siê znajduj±cymi, o ile mi wiadomo, wiêc raczej sama bym siê nie zdecydowa³a. Ale fakt faktem, ¿e przy dobrym wykonaniu wygl±da to intryguj±co.
Kusiciel
Z tego, co wiem, to tych zêbów siê nie pi³uje, jak "dorabia" k³y. Taka, no nie wiem...proteza?
Pi³uje siê je a potem dorabia k³y.
Kusiciel
Hm, kiedy¶ siê tym interesowa³am, to s³ysza³am o protezach. Mo¿e jest wiêcej opcji ?
Z tym pi³owaniem k³ów to chodzi Wam o takie zêby jakie mia³ Johny Deep jako Willi Wonka?
http://computer-vet.com/weblog/pictures … rlie04.jpg
Nie... tzn najpierw siê te k³y pi³uje a potem takie co¶ robi ¿e s± k³y xD
No wiadomo o co chodzi
Noo, a te plastikowe z±bki wampira, które kupuje siê na Halloween? ;P Oczywi¶cie mówiê o takich porz±dniejszych, bardziej wiarygodnych. Czyta³am, ¿e kiedy¶ by³o jakie¶ przedstawienie teatralne o wampirach i ka¿demu osobno jaki¶ dentysta robi³ specjalne nak³adki.