Gość
Niedługo w prasie Express Ilustrowany-łódź będzie artykuł dotyczący modyfikacji uzębienia-kłów koszt 300 zl od kła obecnie nie jaka Martyna Moszczyńska jest posiadaczką tego pięknego arcydzieła.Zdjęcie i wywiad zobaczyć można wklepując "Rozmowy w Toku" i jej nazwisko lub odszukując ja na Nk Laska jest cała zmodyfikowana
Oj co ja bym dała za kły... Aczkolwiek mój zgryz pozostawia wiele do życzenia i to chyba nie wyglądałoby zbyt dobrze.
U mnie ponoć też źle by wyglądały, bo jak twierdzą niektóre osoby nie jestem wystarczająco wyrazista aby pasowały mi tego typu modyfikacje.
Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
Zrób sobie kły, szukaj pracy <3
Taki chuj <3
Shou zrobisz mi foreward helixa albo smiley'a (luby mnie zamorduje ale jakos go może udobrucham;D),dobrze?
JKjfklsvhjadgnak, oczywiście :3
Ależ jesteś niemądrym stworzeniem, oddając się w moje ręce z piercingiem<33
Obiecałam,poza tym będę miała piękną pamiątkę;D
Wybacz Młoda,nie boję się Ciebie;)
Och <3 Wpadaj, wpadaj. Gdzieś w okolice Trójmiasta wystarczy.
Marie_JohanaXIII napisał:
Nie, dla mnie większość z tych modyfikacji wygląda co najmniej dziwnie ("dziwnie" w sensie nie pozytywnym) i nie zamierzam sobie takich rzeczy robić...
Myślę tak samo To wcale nie jest ładne, ale przerażające i przesadne...
Gość
Jewel napisał:
Marie_JohanaXIII napisał:
Nie, dla mnie większość z tych modyfikacji wygląda co najmniej dziwnie ("dziwnie" w sensie nie pozytywnym) i nie zamierzam sobie takich rzeczy robić...
Myślę tak samo
To wcale nie jest ładne, ale przerażające i przesadne...
Popieram. Zajmuję takie samo stanowisko w tej sprawie.
Kusiciel
Dla mnie modyfikacje ciała kojarzą z wiejskim tuningiem, w konsekwencji czego człowiek robi się potworem. Jeszcze kolczyki i tatuaże to rozumiem, ale kły sobie robić jak u wampira?
Co kto lubi.
Mi się podobają wszelkie modyfikacje.
Przeklęty
mi się nie podobają kulki wizytę pod skóra. i tego typu rzeczy