Kusiciel
Ja ostatnio poważnie myślę nad zostaniem fotomodelką. Ciągnie mnie do tego jak nie wiem co .
Chciałabym zwłaszcza reklamować ciuchy ze sklepów gotyckich.
Ach, moje ostatnie marzenie *.*
Fanatyczka XIII. Století
Język czeski, wampiryzm, książki (zwł. mroczna poezja, Fin de Siecle, romantyzm, barok, średniowiecze), filozofia, psychologia, historia religii (zwł. chrześcijaństwa), historia sztuki, tworzenie (pisanie wierszy, rysowanie, malowanie, tworzenie biżuterii...), musicale, muzyka (różna, głównie rock gotycki, punk-rock, muzyka z musicali, power metal, folk metal, różna muzyka czeska...), sztuki walki, manga i anime, moda alternatywna i historyczna... Mogłabym tak jeszcze długo wymieniać xD
Dusza
Zabawa z ogniem czyli fire show; historia i pedagogika cyrku; fascynują mnie dzieje ostatniej carskiej rodziny; wszystko nt. Bułgarii, Rumunii i Węgier; lubię grzebać w elektronice <Popsute radio? Telewizor? Komputer? Polecam się na przyszłość ;>
mnie głównie interesuje psychologia i psychiatria,z racji wybranego przeze mnie kierunku kształcenia wojsko;P
o muzyce nie wspomnę bo to sens życia xD no i smoki moje ukochane... literatura?Głównie high,dark i heroic fantasy;)
Mnie interesuje głównie Japonia i piercing, a także wszelkie modyfikacje ciała.
Lubię też horrory, zwłaszcza japońskie.
O tak,horrory:tak: Też lubię.
Słucham muzyki, czytam książki pod napięciem, oglądam horrory, piszę wiersze, gram na gitarze i maluję mangę. To jest podstawa mojego życia.
Gość
Kocham pisać wiersze *,*
To na pewno . Lubię poznać tajemnice okultyzmu a właściwie , to wszystko co poprzedniczki wymieliły ; D
Fanatyczka XIII. Století
Chyba nie wszystko, np. językiem czeskim raczej tylko ja się tu zajmuję
Gość
Oj , najmocniej przepraszam .
Nie wszystko ;(
Więc wymienię :
Okultyzm , wampiryzm , życie po śmierci , wiersze , muzyka , motory , sport - uprawiam więc to dlatego , językiem Francuskim , anoreksja i bulimią ... ogółem odżywianiem , filmy - horrory ,zjawiska paranormalne , psychologia .i może coś jeszcze ale mam słaba pamięć .
Wygnany
horrory,bajki,fitness i muzyke
Wygnany
A, moja kolej
Literatura (w pełnym tego słowa znaczeniu - czytam dosłownie każdy gatunek), muzyka (oczywiście), religioznawstwo (zwłaszcza wierzenia pogańskie), informatyka (przyszła pani technik informatyk specjalizacja systemy zarządzania bazami danych się kłania , kraje nordyckie (Norwegia, Finlandia, Szwecja, Islandia, Dania...). Sporo
Noelia napisał:
Oj , najmocniej przepraszam .
Nie wszystko ;(
Więc wymienię :
Okultyzm , wampiryzm , życie po śmierci , wiersze , muzyka , motory , sport - uprawiam więc to dlatego , językiem Francuskim , anoreksja i bulimią ... ogółem odżywianiem , filmy - horrory ,zjawiska paranormalne , psychologia .i może coś jeszcze ale mam słaba pamięć .
a jakie konkretnie horrory lubisz?
Dusza
- Muzyka - moje życie słucham głównie power metalu, heavy metalu. metalu symfonicznego, gothic metal, czasami muzyka musicalowa typu ukochany upiór w operze, romeo i julia wersja francuska
- oprócz tego śpiewam klasycznie muzykę chóralną w Chórze Miasta Siedlce ( ostatnio koncert z filharmonią świetokrzyską Requiem Verdi)
- Ksiażki - po prostu kocham czytać - zazwyczaj fantastyka, kryminały, powieści gotyckie, od pewnego czasu ksiażki o historii Anglii
- a'propos Historia Anglii - zwłaszcza okres panowania Dynastii Tudorów
- filmy - najczesiej ogladam horrory - zwłaszcza japońskie- ale tez kocham stare dobre filmy akcji ( Bruce Willis, Van Dam itp), filmy hisotryczne-kostiumowe. musicale etc.
- wampiryzm
- robię rózne duperela typu ozdoby, podełka z wikliny papierowej, decoupage, ozdoby na boze narodzenie, biżuteria, dekoracje do pokoju
angielski, a od następnego roku Francuski jezyk dochodzi i tez zaczyna być pasją do tego hiszpański,
- sport
- anioły i demony
może i coś więcej ale słaba pamięć
Ostatnio edytowany przez Natalia valiant (2010-11-14 14:11:26)