Pomy¶la³am, ze przyda siê taki temat, bo wiêkszo¶æ z nas jednak chodzi do szko³y i jak wiadomo szko³a nieco ogranicza pole manewru (chocia¿ czê¶æ osób i tak chodzi jak im siê podoba ;p).
W ka¿dym razie temat jest po to aby pochwaliæ siê, jak podrasowujecie swój styl, co ze sob± ³±czycie, albo sami przerabiacie. Zdjêcia mile widziane
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Ja zawsze pierniczy³am co sobie o mnie pomy¶l± nauczyciele czy inni i ubiera³am sie dok³adnie tak jak chcia³am, tylko glany zmienia³am w szkole na wysokie trampy, o. ^^ Nikt mi nigdy w szkole nie zwroci³ uwagi na mój wygl±d
Ja ca³y poprzedni rok przechodzi³am w glanach, spodniach i koszulkach zespo³ów... W tym roku zaczê³am wreszcie ubieraæ siê gotycko do szko³y (g³ównie dlatego, ¿e przekona³am siê do balerin). Wiele osób mówi mi, ¿e ³adnie wygl±dam, nauczyciele raczej siê nie czepiaj± - s³ysza³am kilka uwag, ale raczej takich zabawnych komentarzy, a nie zakazów noszenia takich ubrañ.
Przeklêty
Ja te¿ ubieram siê jak chcê. Wcze¶niej siê trochê powstrzymywa³am, ale teraz ju¿ noszê co lubiê. Jedyne co us³ysza³am na ten temat w szkole to czemu siê tak dziwnie ubieram. Oczywi¶cie zignorowa³am
Potêpiony
Ja tez siê ubieram jak chcê. czasami tylko pytaj± dlaczego ubieram siê na czarno.
U mnie na szczê¶cie nie trzeba zmieniaæ butów!
Mielismy mundurki tzn jeansowa kamizelka, dosta³am ja dopiero dzisiaj po roku czekania i sie okaza³o,z ê wycofali tylko teraz chyba nam wsadz± co¶ innego, ale kamizelkê da siê prze¿yæ. Bojê siê ¿eby nam nie dowalili ubrañ w kolorze granatowym, bo mi siê nazbiera uwag bo nie bd chodziæ w granatowym.
a co powiecie na 'mundurek szkolny' a la mundur WP pantera wz.93 xD ogólnie mówi±c moro;D te¿ mam przewalone bo nie chodzê w desantach tylko w glanach;P
U mnie siê ju¿ przyzwyczaili,¿e zawsze ubieram siê na czarno i ¿e mam swój styl z którego nie zrezygnujê.Trzeba byæ pewnym swojego;)
Ja wolê mundurki szkolne takie japoñskie :3
My mamy do wyboru: albo granatowa kamizelka, albo parz±ca w oczy ¿ó³ta bluzka. Zawsze chodzê w kamizelce, bo bluzki nigdy nie za³o¿y³am.
Scarlett napisał:
Ja wolê mundurki szkolne takie japoñskie :3
NO! uwielbiam japoñskie mundurki, albo angielskie... ale wolê japoñskie s± ¶liczne *_*
Wracaj±c do tematu: jaki¶ czas temu kupi³am zwyk³e czarne, wi±zane bolerko z tak± falbank± przy piersiach, bawe³niane. Chcia³abym je jako¶ przerobiæ, by wygl±da³o bardziej gotycko. Postanowi³am, ¿e na pewno doszyjê koronkê do rêkawów - macie jeszcze mo¿e jakie¶ pomys³y, jak je umroczniæ? ;P
Mo¿esz zrobiæ na rêkawach gorsetowe wi±zania.
na plecach doszyæ metalowe kó³eczka i wple¶æ wst±¿kê jak w gorsecie, ale z tym to chyba by by³o trochê roboty, przynajmniej dla mnie bo ja jestem raczej antytalenciem jesli chodzi o szycie.