Widzia³am ten odcinek. Ta laska zajebi¶cie wygl±da³a.
RwT nie ma w necie. By³o na jutube ale tvn wszystko kasuje -.-
Ja kiedy¶ ogl±da³am... prawie wszystkie odcinki.
A od jakiego¶ czasu w ogóle nie ogl±dam tv.
ja te¿ nie.
widzia³am kiedy¶ odcinek na YT, "Jak ty wygl±dasz" czy co¶ takiego, ¿e matki narzeka³y na swoje córki. i by³am tam "JeSteM SyLwUsSiA ^^" o której pewnie ju¿ s³yszeli¶cie i 16-letnia gotka (podchodz±ca pod cyber). Genialnie siê wypowiada³a na temat wy¿ej wymienionej "JeSteM SyLwUsSi ^^". trzy razy ogl±da³am ten odcinek
Gość
Chcia³abym to zobaczyæ xd
Na ogó³ nie ogl±dam takiego czego¶,w ogóle sporadycznie ogl±dam telewizjê ale akurat to chyba widzia³am...taka 'zielona' cybergotka?
w³asnie nie, nie zielona. by³y dwa odcinki z gotkami - jeden z typow± cyber gotk±, która wypowiada³a siê o swoim stylu itd, a druga o tych matkach które narzeka³y na wygl±d córki. w³asnie szukam tego odcinka ale wygl±da na to ¿e usunêli. Buuuuu T_T
Fanatyczka XIII. StoletÃ
O ró¿owej Sylwusi ogl±da³am, ale siê cieszê, ¿a ja nie wyros³am na tak± pannê... Jakbym by³a tak± lask± jak Sylwusia, strzeli³abym se w ³eb, bo lepiej nie ¿yæ ni¿ tak wygl±daæ i tak siê zachowywaæ xD
ca³kowicie i bezapelacyjnie popieram ale pewnei wtedy nie by³oby to takie oczywiste,bo mia³oby siê inne priorytety....
Gość
Zgodze siê , ja nie ogl±da³am takiego odcinka a bardzo ¿a³ujê , musia³ byc interesuj±cy ogó³em nie przepadam za cyber gotami wole zwyk³ych .
Ja te¿,najbardziej lubiê klasycznych (mo¿e dlatego,¿e samej mi najbli¿ej ku temu) ale i lolity lubiê
Cyber wydaj± mi siê takie...ma³o gotyckie?