Tak, jak w temacie
Ja w tej chwili s³ucham Crematory - Moonlight. BY³a to pierwsza piosenka tego zespo³u, jak± us³ysza³am, a by³o to do¶æ dawno. Pó¼niej zaczê³am s³uchaæ du¿o bardziej intensywniej, a ostatnimi czasy prawie w ogóle. Dzisiaj postanowi³am sobie od¶wie¿yæ ich utwory Strasznie podoba mi siê to po³±czenie growlu ze ¶piewem. Poza tym, ich teksty s± przepiêkne.
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Crematory, Crematory... Cos mi to mowi, chyba kiedy¶ s³ysza³am, ale nie pamiêtam, trzeba sobie przypomnieæ
Ja teraz s³ucham czego¶ zupe³nie nie gotyckiego: Manowar "The gods made heavy metal", mam sentyment do tego zespo³u, w ogóle te pierwsze zespo³y metalowe by³y fajne, a poza tym za metalem jako¶ (z pewnymi wyj±tkami) nie przepadam.
Ja obecnie mam fazê na Still Doll - ending Vampire Knight. Jako¶ tak uwiod³a mnie ta piosenka >.<
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Mishia, te¿ kocham ten utwór, opening VK te¿ by³ fajny, ale ending po prostu boski *.*
Tak, opening tez mi siê podoba³. teraz jestem w trakcie ogl±dania VK Guilty, i w endingu równie¿ jest piosenka Kanon *_*
Chyba sobie pos³ucham wiêcej jej otworów, jej muzyka jest taka... upiorna ..
Gość
Opeth-Porcelain Heart
SABATON - Uprising
Fajny rytm i do tego o Polsce. A do tego z napisami i wiadomo co o Polsce ¶piewaj±.
Within Temptation - Final Destination
Gość
Aktualnie s³ucham Bacha, ale nie wiem dok³adnie, którego utworu.
The Gazette - Reila