Fanatyczka XIII. StoletÃ
DivaDemon napisał:
My¦lÊ jeszcze nad paroma wierszami, równie¿ o tobie, ale te¿ o innych u¯ytkownikach forum. Tak wiêc, do dzie³a!
Hmm, o mnie te¿? Ciekawe jaki wiersz o mnie mo¿na skleciæ, a¿ bym siê ba³a
(wytykacz b³êdów jêzykowych mode )
Ostatnio edytowany przez Marie_JohanaXIII (2011-04-26 15:27:57)
Wygnany
najlepszy jak dla mnie to "samobójcza"¶wietny
Spec od zadawania mêcz±cych pytañ i przepalania grza³ek do e-petów
Johana, daj ze zyc, nie mam polskiego slownika na tym kompie T_T
Dark blood, ciesze sie, ze Ci sie podoba. Moze jak sie wysile to cos jeszcze uda sie wyskrobac...
Ostatnio edytowany przez DivaDemon (2011-04-26 15:50:50)
Wygnany
to czekam
Oto kolejny wierszy/opowie¶æ, jak kto woli, czytaæ powoli i mocniej naciskaæ na przecinki, albowiem to bardziej pod-opowiadanie ni¿ wiersz.
I oto jest. Srebrna sier¶æ okala delikatn±, ale tward± skórê tej bestii. D³ugi ogon, którym owin±æ mo¿e niewielki dom, równie¿ idealnie pokryty srebrem przetopionym na cieniuteñkie ig³y. Id±c powoli, zostawia po sobie mieni±ce siê ¶lady ³ap, i pazurów...
Ten wilk, swoim spojrzeniem przera¿a wojsko spartañskie, swoim krokiem dorównuje szlachetnej rasy mustangu, swoj± waleczno¶ci± stado samców lwów by powali³, a wyciem w nocy og³uszy³ niczym tysi±ce ko¶cielnych dzwonów.
Mieszka³ daleko, od potê¿nego miasta Anio³ów. Tam, po wielu wojnach, ka¿dy strzeg³ siê bestii. Kap³ani i przepowiadacze apokalipsy, ca³ymi dniami opisywa³ potêgê istoty, i straszono, i¿ którego¶ dnia nadejdzie, oraz jednym uderzeniem pazura sprawi, i¿ krew ludzka zaleje oceany, i potopi ich w bólu.
Powiadano i¿ ka¿dej pe³ni ksiê¿yca, ów wilk wdrapywa³ siê na szczyty gór, i tam zwo³ywa³ lawiny.
Ludzie dr¿eli na jego imiê.
Undertaker.
Gość
O.O
Gość
Nie przesadzaj...sa gorsi od niego ale nie ma co mowic..ciekawe
Wow...a¿ muzykê wy³±czy³am (a tu ju¿ du¿o wbrew pozorom;P),naprawdê dobre...
Gość
Ale czemu akurat wilk? I co tam robi moja ksywa? o.O
Chodzi o Ciebie, Und! Bo tak Ciebie (jako bohatera tej historyjki/wiersza/opowiadania/sama nie wiem) nazywaja
A kto co chwilê mówi,¿e wilkiem jest?!
Gość
Nie mowi, tylko jest... XD
No xD
I o to mi chodzi³o
Koty,króliki,lis i jeszcze wilk?A i jeszcze mamut....no weso³o bêdziemy mieæ xD