No właśnie,też jestem ciekawa;D
Dzisiaj siedziałam sobie na religii (ja nie chodzę na religię tylko sobie siedzę w klasie) i gadając z kumplem rzuciłam coś po japońsku a katechetka mnie męczyła żebym jej coś powiedziała też i żeby było to coś długiego -_-
http://img13.imageshack.us/f/41011816.jpg/
sorry że tak długo, wczoraj mi się już wybitnie nie chciało
podkręciłam trochę kontrast
tył zeszytu od religii ^^
Gość
E no ładne, włosy ci ciekawie wyszły.
Nie lubię tego forum. Tak wciąga, że nie mam kiedy psychicznie pomieszkać w domu! (fizycznie obecny)
Scarlett napisał:
Dzisiaj siedziałam sobie na religii (ja nie chodzę na religię tylko sobie siedzę w klasie) i gadając z kumplem rzuciłam coś po japońsku a katechetka mnie męczyła żebym jej coś powiedziała też i żeby było to coś długiego -_-
Mam tak z fińskim,jak powiedziałam koledze co o nim myślę po fińsku żeby nie przeklinać ( nie chce mi się pompować) to furorę robiłam że hej xD
U nas każdy język jest fascynujący poza angielskim i niemieckim bo tego się uczymy;P
Mishia no naprawdę super a włosy to już mistrzostwo;D
Artek nie tylko Ty tak masz;)
Mnie także to cieszy.
Więcej nas mroczni bracia i siostry
Tak trzymać!
11 sierpnia zamówiłam obrożę i tego samego dnia wpłaciłam pieniądze przelewem. Do tej pory nie dotarła do mnie, a sprzedawca nie odpisywał na moje 3 maile... o.O Nie ma żadnych negatywnych komentarzy, dwa tygodnie temu rozpoczęłam spór transakcyjny i zero odzewu. No ale żeby oszukiwać na kwocie 18 zł? Miałyście kiedyś takie sytuacje? Chyba po zakończeniu tego sporu powinnam napisać do allegro, nie?
Nigdy nie miałam takiej sytuacji ale nie zazdroszczę...