Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
żenują mnie strony pokroju wiochy ...
Idzie moja ulubiona pora roku, yay!
Wszystko pięknie, ładnie, tylko jestem zmarzluch i będę umierać z zimna. Natomiast wrażenia wizualne (oszronione drzewa jak z bajki, sople lodowe) niesamowite.
i będą nocne samotne spacery! c:
Po skrzypiącym śniegu. Od razu słychać jak ktoś się skrada za Tobą, ułatwia samoobronę. Przyjemne z pożytecznym. ;D Czy coś.
ja mieszkam na takim odludziu (zaludnienie 1 osoba na 10 km. kwadratowych dosłownie ) że mogę od domu odejść na spory kawałek w ciemne zaułki a i tak raczej bezpieczna będę. I słuchawki na uszach.
Takiej to dobrze! Chociaż do mnie nikt w życiu nie podszedł z zamiarem zrobienia mi czegokolwiek. Odstraszająco może wyglądam chodząc jak obłąkana. ;D
Białe soczewki + styl psychobilly + wielka kolczasta obroża + słodziutki pies west, robią swoje
U mnie glany, rozburzone zwykle włosy, jakbym je z głowy rwała, błędny wzrok i nieuzasadnione wybuchy śmiechu, bądz niekontrolowany chichot i yorek w ubranku. ;D Tak, to jest to.
mnie na ogół ludzie z wioski się boją, ale to dlatego że wszyscy juz mnie tutaj znają do dzisiaj wracając ze szkoły w Gdyni, kiedy mam spory kawał do przejścia z buta, zupełnie nieznajome mi osoby (najczęściej dzieci) z wielkimi ze strachu oczyma patrzą na mnie, i mówią "a-ave?".
Niedługo będą za mną listy gończe rozwieszać
Przeklęty
Zima?? Brr, gdy sie siedzi przy grzejniku;P A tak na serio, mieszkam w polach, więc tutaj zima wygląda pięknie.
ja nad morzem, zawsze można przejść się po lodzie :3
Uwielbiam zimę, jeśli chodzi o wrażenia estetyczne Za to nienawidzę, gdy pada śnieg i wracam do domu cała mokra z mokrymi włosami <,<
Ostatnio edytowany przez ChristinaDeath (2011-10-16 17:51:04)
Tego to też nie lubie. Ja z mokrymi włosami to postrach wsi i miasteczek. ;P