Znalaz³am sk³adankê kilkunastu sypialni i chcia³am siê z Wami tym podzieliæ Chcia³am siê równie¿ dowiedzieæ, które z nich Wam siê podobaj± i mo¿e które chcieliby¶cie sobie zrobiæ w pokoju
http://imgur.com/QeB6l
Mi siê podoba chyba najbardziej 7, tylko gdyby by³ inny kolor ¶cian i dekoracji oraz je¿eliby nie by³o tych kwiatków na ¶cianie tylko jaki¶ inny motyw Sam uk³ad mie siê podoba *_*
14 i 15 to taki zajebisty luksus a szczególnie chcia³bym 15 <333
19 wydaje siê bardzo przytulna, gdyby tylko nie te kolory
To tyle ode mnie
Mnie najbardziej podoba siê trzynastka, chocia¿ nie zrobi³abym sobie czego¶ takiego w domu. Lubiê swoj± sypialniê.
10, 11, 14 najbardziej mi siê podobaj±
Ale wolê swój pokój.
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Szczerze, ¿adna mi siê jako¶ mocniej nie podoba.
Ja ju¿ mam swoj± wymarzon± sypialnie zaplanowan±, koszty wyliczone, od³o¿ê, to mo¿e po nowym roku, przyjdzie do realizacji.
Czerwone, "kud³ate" ¶ciany, z takiego futerka mi³ego, fajnego w dotyku, czerwony dywan i prawdopodobnie czarny sufit, lub równie¿ czerwony. Baldachim do ³ó¿ka, materia³ z czerwonej, zwiewnej tkaniny, uwieszony na haku pod sufitem, nie za¶ stoj±cy. Meble raczej w br±zach i czerniach. Podest i rura do tañczenia w rogu sypialni.XD A i w suficie nad ³ó¿kiem drugi hak, do innych celów.XD To taki pokrótce opis.
Wygnany
12 najfajniejsza
4 *.*
Tylko zamiast sypialni chcê tak± bibliotekê!
Gość
W³a¶ciwie ¿adne z zaprezentowanych pomieszczeñ mi siê nie podoba. Ka¿de w jakim¶ stopniu powoduje niezgodê przez moje pojêcie estetyki.
Ja wola³bym co¶ z tej strony: Gotycka sypialnia jaka moim zdaniem byæ powinna:) Zdjêcie trzecie od góry wymiata. Tam móg³bym siê znale¼æ...
Wygnany
Garinol napisał:
W³a¶ciwie ¿adne z zaprezentowanych pomieszczeñ mi siê nie podoba. Ka¿de w jakim¶ stopniu powoduje niezgodê przez moje pojêcie estetyki.
Ja wola³bym co¶ z tej strony: Gotycka sypialnia jaka moim zdaniem byæ powinna:) Zdjêcie trzecie od góry wymiata. Tam móg³bym siê znale¼æ...
Po³±czenie dwójki i czwórki
Ja bym 13 (tylko bardziej w zieleniach) zrobi³a swojej przysz³ej córce ^^
Je¿eli bêdzie z kim xD
A 6 swojemu bratu
Garinol napisał:
Cudowne! Trzeci i ostatni pokój wygl±daj± niesamowicie, pierwszy te¿ jest bardzo ³adny i chyba najbardziej w moim stylu.