Przeklêty
Jewel napisał:
Lonely.Day napisał:
Jewel chod¼my razem na jedzenie
Mamy te same upodobania
A jaka pizza?Haha ja chêtna zawsze jestem Pizza ? Zwyk³a ser, szynka, pieczarki, bo ja wybredna na warzywa jestem, albo ewentualnie gyros z miêsem z kurczaka ^^ A Ty ?
TAK SAMO! <3
Ewentualnie jeszcze cebula na pizzy
Offline
Lonely.Day napisał:
Jewel napisał:
Lonely.Day napisał:
Jewel chod¼my razem na jedzenie
Mamy te same upodobania
A jaka pizza?Haha ja chêtna zawsze jestem Pizza ? Zwyk³a ser, szynka, pieczarki, bo ja wybredna na warzywa jestem, albo ewentualnie gyros z miêsem z kurczaka ^^ A Ty ?
TAK SAMO! <3
Ewentualnie jeszcze cebula na pizzy
TAK !!
Ale mamy du¿o wspólnego
Offline
Przeklêty
Cieszê siê ^^
Offline
Lonely.Day napisał:
Cieszê siê ^^
Ja bardziej ^^ hah
Dzisiaj mam jeszcze za³amkê po fryzjerze to mi umili³a¶ dzieñ
Offline
Fanatyczka XIII. StoletÃ
A ja lubiê pieczarki, ale na pizzy akurat jako¶ nie bardzo, tzn. mog± byæ, ale sza³u nie ma...
A nie wiem, czy wspomina³am, ¿e bardzo lubiê takie francuskie ¶mierdz±ce sery Brie i Camembert, ale rzadko je jem, bo s± drogie...
Offline
Hmm, ¿urek z chlebem? Do tego pizza na drewnianej tacy z egzotycznego drewna (to wa¿ne!), delikatnie przysma¿ana ryba z ogromn± ilo¶ci± cytryny i pepsi z limonk± (koniecznie musi byæ limonka).
Offline
Przeklêty
A mo¿e ¿urek w chlebie?
Chcê takiego spróbowaæ
A pó¼niej chleb nas±czony lekko ¿urkiem...
NOM NOM NOM
Offline
Spec od zadawania mêcz±cych pytañ i przepalania grza³ek do e-petów
Tego tematu nie wolno mi czytaæ normalnie.
Ostatnio ¿re ci±gle jakie¶ zjebane roso³ki z gor±cego kubka, mimo ¿e wiem jakie to ¶wiñstwo to i tak s± dobre :<
Offline
Fanatyczka XIII. StoletÃ
A ja ostatnio polubi³am serek wiejski z czubryc± i ci±gle to jem, bo jest dobre i mo¿na siê naje¶æ ^^
Offline
Przeklêty
czubryc±? o.O
Offline
Moje ulubione danie to kurczak po wietnamsku. Ostatnio zaczê³am robiæ go w bardzo uproszczonej wersji, ze wzglêdu na brak umiejêtno¶ci kulinarnych(wstyd siê przyznaæ) i i brak mamony. Pokrojonego kurczaka otoczy³am we wszystkich przyprawach, jakie znalaz³am w szafce i wyszed³ boski:) Do tego sosik s³odko kwa¶ny, ry¿ i kukurydza:) Co jeszcze lubiê? Frytki. Mog³abym je¶æ je codziennie, no i to jest tanie danie. Ulubiona pizza? Hawajska. A napój? Pepsi, z herbatek Dilmah albo Eternal. Ogólnie nie jem du¿o, tyle, aby nigdy nie byæ g³odna, ale tez siê nie przejadam, a ci±gle wa¿ê te swoje 44 kg, w taki mam te swoje 60 cm, i sama nie wiem, co siê dzieje z tymi paskudztwami, które wpierniczam codziennie;F
Offline
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Lonely.Day napisał:
czubryc±? o.O
Czubryca to mieszanka przypraw: http://www.aurapol.pl/page/CZUBRYCA Pozna³am j± niedawno dziêki Gravovi ^^
Offline
Przeklêty
moze byc dobre ^^
Offline
Gość
I dobre jest. Ostatnio mama kupi³a dwie paczki, tak± ostrzejsz±, czerwono - pomarañczowej barwy, i ³agodniejsz± - zielon±. Polecam, mo¿na podrasowaæ tymi przyprawami wiele dañ. "Rzeka p³omieni" nabra³a ciekawego posmaku. "Rzeka p³omieni" to taki czerwony sos do miêsa, zyska³ nazwê przez brata, bo jak to zrobi³em pali³o tak, ¿e trzeba by³o skoczyæ do samochodu po ga¶nicê
Sk³ada siê z papryki, pieczarek, koncentratu pomidorowego, cebuli, nieco czosnku, mo¿na dodaæ pomidora. Z przypraw pieprz, pieprz cayenne, 5 kropel sosu tobasco ( i tak wystarczy), pieprzu zio³owego, zió³ prowansalskich, no i mo¿na dodaæ wspomnian± czubrycê (czerwon±). Mama i tak wykona³a to lepiej ode mnie, znacznie mniej ostro. Polecam do pokrojonych w kostkê gotowanych piersi z kurczaka. Trzeba wymieszaæ te kawa³ki z sosem. Chyba wiem, co zaproponowaæ na obiad.
Ostatnio edytowany przez Garinol (2012-08-28 22:09:30)