Jeszcze nie wiem co, ale na ¿ebrach pod lew± piersi±.
Wygnany
A ja planujê jaki¶ cytat w tengwarze na plecach, mo¿e miêdzy ³opatkami. Ojciec mojego by³ego dobrze tatuuje wiêc z tym nie bêdê mia³a problemu
No, no dawajcie propozycjê, mo¿e siê jeszcze na co¶ zdecydujê
Zazdroszczê tym co s± pewni co sb wytatuuj±, bo np. jest to ich symbol. Np. kiedy¶ czyta³am, ¿e Vanessa Hungens wytatuowa³a sb motyla, poniewa¿ gdy jej mama by³a w ci±¿y to na brzuchu usiad³ jej motyl. Albo ten film Znamiê, tam dziewczyna mia³a wa¿kê, bo to by³ jej symbol
Ostatnio zaczê³am sobie na lekcjach pisaæ po rêkach i fajnym pomys³em jest zrobiæ sobie jakie¶ subtelny napisik np. Hero, Belive, Hero not afraid to xD Takie przyk³ady da³am xD I mam te¿ nowe fajne miejsce na tatua¿ - na lewej rêce tak mniej wiêcej pod kosteczk± od ma³ego palca, tak na zewnêtrznej stronie d³oni
Mam zaplanowanych kilka tatua¿y. Przyjdzie taki moment, jak kasê od³o¿ê, ¿e zrobiê grupowo.XD Bólu siê nie bojê. Poni¿ej opiszê koncepcje.
1.Na wewnêtrznej stronie przegubu lewej rêki - miecz wbity w kamieñ, jako symbol prze¿yæ, trosk i uparto¶ci, jako, ¿e jestem jak ten kamieñ, mo¿na mnie i mieczem ugodziæ, a ja nie pêknê.
2.Na wewnêtrznej stronie przegubu prawej reki - napis, cytat "And kill me again, or take me as i am, for i shall of not change."
3.Na zewnêtrznej stronie przegubu prawej rêki - napisy "Janus Nazarenus Rex Infernorum" i "Lilith Mater Infernorum".
4.Na karku, na ostatnim krêgu - napis "Teldrassil is my home" - jestem fanem WoWa i nocnych elfów.XD
5.Na ca³e plecy - na nadpalonym pergaminie, wiersz "Lucifer" Miciñskiego
6.Na lewej czê¶ci torsu - tarcza zegarowa z najwa¿niejszymi datami mojego ¿ycia.
7.Na prawym boku, od biodra po ¿ebra - projekt mojej by³ej narzeczonej - http://browse.deviantart.com/?qh=§i … h#/d2gymnj
Troszkê siê tego nazbiera³o. XD
Ja chce 4 tatua¿e. Jeden to nutki albo klucz wiolinowy za uchem, za drugim rybkê chrze¶cijañsk±, trzeci to bedzie na krzy¿u a 4 to beda imiona moich dzieci na boku tak troche wyzej pachy gotyck± czcionk± ^^
The Gothi Fajny ten pomys³ z imionami dzieci Z imieniem mê¿a to trochê beznadzieja bo mo¿na siê rozej¶æ, a dzieci kochamy do koñca ¿ycia i na pewno bêdziemy siê staraæ ¿eby one nas te¿ bardzo kocha³y i mog³y na nas polegaæ Bo jednak znam kilka rodzin, w których matka z dzieæmi ma niezbyt dobre relacje, ale u mnie tak nie bêdzie
Mina napisał:
Jeszcze nie wiem co, ale na ¿ebrach pod lew± piersi±.
W tym miejscu bêdê chcia³a umiejscowiæ imiona moich dzieci, kiedy ju¿ bêd± na tym swiecie, a wiec za lat "x"
Jewel napisał:
The Gothi Fajny ten pomys³ z imionami dzieci Z imieniem mê¿a to trochê beznadzieja bo mo¿na siê rozej¶æ, a dzieci kochamy do koñca ¿ycia i na pewno bêdziemy siê staraæ ¿eby one nas te¿ bardzo kocha³y i mog³y na nas polegaæ Bo jednak znam kilka rodzin, w których matka z dzieæmi ma niezbyt dobre relacje, ale u mnie tak nie bêdzie
I w³a¶nie o to mi chodzi. Dzieci to dla mnie cudowna sprawa i ich posiadanie jest jednym z najwa¿niejszych celów w moim ¿yciu
Ja jestem na hotelarstwie i tatua¿e robiê w mniej widocznych miejscach. Poza tym d³oñ wolê ozdobiæ ³adnie zrobionym maniquirem i pier¶cionkami, a nie tatua¿ami, a miejsce na lewym boku wybra³am, bo to blisko serca
Dusza
Feniks na plecach, na wysoko¶ci ³opatek. Delikatny motyw, bez ¿adnych zawijanych ogonów czy buchaj±cych p³omieni. Symbolicznie.
Ot, mniej wiêcej co¶ takiego- http://www.fotoski.pl/out.php/i14650_so … steyes.jpg