Przeklêty
Wszyscy o tym Mistrzu i Ma³gorzacie, a ja siê zatrzyma³am na 8 stronie i zmieni³am ksia¿kê niechc±cy -_-
A pó¼niej siê dziwie czemu tam nie ma jednej z postaci jak to inna ksia¿ka o.O
Lonely.Day napisał:
Wszyscy o tym Mistrzu i Ma³gorzacie, a ja siê zatrzyma³am na 8 stronie i zmieni³am ksia¿kê niechc±cy -_-
A pó¼niej siê dziwie czemu tam nie ma jednej z postaci jak to inna ksia¿ka o.O
To nie¼le ogarniêta jeste¶ haha
Przeklêty
tak to jest jak sie czyta kilka na raz
Lubiê czytaæ kilka ksi±¿ek naraz. Prawie zawsze tak czytam.
Ja te¿ kilka na raz, ale czytam jeden tytu³ dziennie Nie czytam dwóch ró¿nych ksi±¿ek w ci±gu dnia Robiê tak w³a¶nie, ¿eby siê nie zgubiæ
Potêpiony
Ja znam parê stron Mistrza i Ma³gorzaty na pamiêæ...
Kusiciel
W³adca Pier¶cieni i jak ju¿ wcze¶niej pisa³am Wampiry z Morganville. No i sentyment z dzieciñstwa "Lassie, wróæ"
Czytanie kilku ksi±¿ek naraz? Sk±d ja to znam?
Niedawno do moich ulubionych ksi±¿ek do³±czy³a ksi±¿ka Paulo Coelho "Weronika postanawia umrzeæ".
Polecam
Dobra. Filmy, bajki, seriale do których mam sentyment: Obcy, Gwiezdne Wojny, W³adcy Pier¶cieni, Braveheart, Forrest Gump, Pianista, Incepcja, Presti¿, Król Lew, Leon Zawodowiec, Wyspa Tajemnic, V Jak Vandetta, Piraci z Karaibów, Zwariowane Melodie, Ró¿owa Pantera, Wolie, Harry Potter, Dexter, Doktor House, Batman, Daredevil, Underworld, Van Helsing, Daybreakers, Blade.
Ksi±¿ki do których mam sentyment: Seria Akademia Wampirów, Seria Wampiry z Morganville, Seria Dom Nocy, Seria Stake and Love, Seria Magiczny Kr±g, Nigdzieb±d¼.
Koniec kropka i bez ¶miechu.
Przeklêty
Moja w³asna biblioteczka:
-A.Pilipiuk "Operacja dzieñ wskrzeszenia"
-"Kobiety ucz± Ko¶ció³" wywiady J. Makowskiego
-Soraya "Runes"
-S.King "It"
-T.Kopecki "Mediapolis"
-A.W. Sawicki "Inkluzja" (KOCHAM T¡ KSI¡¯KÊ!)
-J.K.Rowling "Ba¶nie barda..."
-R.Castleden "Krwawi mordercy I i II"
-G.A.Effinger "Kiedy zawodzi grawitacja"
To chyba tyle z tych co kupi³am sama.
Ksi±zek które dosta³am jest multum.
Najbardziej podobaj± mi siê:
-"Co on do diab³a ma na my¶li?" któr± dosta³am od lubego na urodziny, po tym jak marudzi³am ze ja go tak cholernie nie rozumiem ^^
- Encyklopedia "Religie ¶wiata", troszkê mi przesz³o interesowanie siê religiami od kiedy znowu mam fazy na RPG , ale to do RPG siê przydaje cholernie ^^
A moje ulubione to powiedzmy s± dwie:
-"Dziewczyna o szklanych stopach"
-"Morze trolli"
Wygnany
Ja uwielbiam "Kroniki Wampirów", "Wampiry z Morganville" oraz sage "Wilko³ak".
"Kroniki Wampirów", "Wampiry z Morganville" *.* A co do drugiej z wymienionych to nadal ¶ci±gam po rozdziale "Czarny ¦wit" xD Uda³o mi siê na razie ¶ci±gn±æ 10 rozdzia³ów, a przypomnê, ¿e zaczê³am w kwietniu.
A to moja biblioteka:
-'Pomaluj to na czarno'
-'Cichy Pokój'
-'Karuzela Uczuæ'
-'Kamila'
-'Weronika Postanawia Umrzeæ'
-'Lektor'
-'My dzieci z Dworca Zoo'
-'Hera Moja Mi³o¶æ'
-'Æpun'
-'Cierpienia M³odego Wertera'
- Wszystkie Ksi±¿ki Barbary Rosiek.
To ksia¿ki ,ktore najbardziej mnie wciaga³y.
Ostatnio edytowany przez Lewis (2012-10-23 08:42:23)