Fanatyczka XIII. StoletÃ
Ja ostatnio sobie na g³adkiej czarnej koszulce napisa³am z ty³u: "Láska a svìtlo rozhánìjà pøÃzraky a dìs" ["Mi³o¶æ i ¶wiat³o rozpêdzaj± zjawy i strach"], to jest po czesku cytat z ostatniej planszy z filmu "Nosferatu: symfonia grozy". Odk±d mam naprawdê cienki pêdzel, to w koñcu dobrze mi siê rysuje po ciuchach, ³adnie mi to wysz³o Jak nie zapomnê i bêdê mia³a mo¿liwo¶æ, to wrzucê zdjêcia.
Potêpiony
Hah, matka obieca³a miê uczyæ szyæ na maszynie, mo¿e wreszcie uda siê mnie przerobiæ moje spodnie, tak jak chcia³em, oraz mojê ramonezkê. Mam zamiar dokupiæ sobie æwieków, skóry, i przerobiê sobie glany...
W Kato w jakiéj¶ pasmanterji powinny byæ tak¿e klamry... Do koñca sierpnia powinieném to skoñczyæ, mo¿e siê podzielê z tém, co wyjdzie...
Pierwszego zdjêcia niestety zobaczyæ nie mogê ale teraz s±... nieee, powiedzieæ, ¿e zajebiste to mocno sk³amaæ. Nie wiem jak to opisaæ ale muszê ¶linê z klawiatury wytrzeæ
Potêpiony
Ja mam swoje bardzo przerobiæ... W ogóle, zastanaiwam siê nad tém, czy nie u¿yæ przy téj przeróbce gwo¼dzi...
Tylko muszê za prac± znowu poszukaæ, coby kasa by³a.
Ja siê uczê na maszynie metod± prób i b³êdów, aktualnie szyjê kamizelkê, co z tego, wyjdzie, zobaczymy;] Henryk, szycie skóry nie jest takie ³atwe; trzeba mieæ osobn± maszynê do szycia skór.
Potêpiony
Moja matka ju¿ na niéj szy³a, wiêc jest sprawdzona, nie martwiê siê.
Cneajna Ty mi nie dziêkuj, ja tylko wyra¿am swoj± opiniê
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Cneajna, kocham Twoje buty *.*
A ja zamierzam sobie jeszcze pomalowaæ co¶ po paru czarnych g³adkich bluzkach, poza tym zamierzam w koñcu nauczyæ siê szyæ na maszynie...
Ca³y czas sobie mówi³am, ¿e siê za naukê szycia wezmê po maturze. I co? Koñcz± mi siê wakacje, ani materia³u, ani maszyny w rêkach nie mia³am -.-
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Na koszulce sobie napisa³am na czerwono fragment tekstu "Vampire requiem" Carpatia Castle po czesku, który ja przet³umaczy³am tak:
"Ukochana Mino, dla nas krwawiê.
Jeste¶ diamentem nocy spalaj±cym ¶wit."
Ooooh. Uroczê... ;D
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Teksty Carpatii maj± w sobie tak± sympatyczn± kiczowato¶æ
Wygnany
Odno¶nie tematu.. ja nie mam zbyt du¿ego pola do popisu, bo w szkole mamy mundurki. Zostaj± mi tylko dwie rzeczy: pier¶cionek z motywem ró¿y i bardzo ³adny krzy¿ na ³añcuszku. Glany noszê prawie ca³± jesieñ, ale w szkole zmieniam je na czarne trampki. Jedynym moim manifestem moze byæ plecak kostka z Evanescence, który nosze mimo tego, ze jest bardzo niewygodney, ale wszystkie innego mam zniszczone. Ale jako¶ siê do niego przywi±za³am