#286 2014-02-27 22:04:05

Elspeth

Administrator

28114461
Call me!
SkÄ…d: Joensuu

Re: Inne buty

No a ja niestety posiadam seicento mo¿e jak siê na passata przesi±dê to zmieniê zdanie, kto wie.

Ja, ¿o³nierz Wojska Polskiego, przysiêgam s³u¿yæ wiernie Rzeczypospolitej Polskiej, broniæ jej niepodleg³o¶ci i granic. Staæ na stra¿y Konstytucji, strzec honoru ¿o³nierza polskiego, sztandaru wojskowego broniæ. Za sprawê mojej Ojczyzny w potrzebie, krwi w³asnej ani ¿ycia nie szczêdziæ. Tak mi dopomó¿ Bóg.

#287 2014-02-27 22:42:17

Garinol

Gość

Elspeth napisał:

No a ja niestety posiadam seicento mo¿e jak siê na passata przesi±dê to zmieniê zdanie, kto wie.

Sk±d wiesz, czym siê wo¿ê? Stary B3 oczywi¶cie, jeszcze z lat 80-tych W aucie tym jest du¿o miejsca, wiêc nie ma problemu, ¿e siê z szerokim obuwiem mog³oby co¶ zahaczyæ. Inaczej mia³em w Citroenie AX, pamiêtam ¿e jak go dosiada³em pierwszy raz w glanach wcisn±³em hamulec z przyspieszeniem. Ale nic siê nie sta³o, i nastêpnym razem ju¿ siê to nie powtórzy³o.

#288 2014-02-28 17:07:42

Elspeth

Administrator

28114461
Call me!

Bo admin wszystko wie;)
Pewnie te¿ spora kwestia wprawy ale ja jako¶ niereformowalna jestem:) Jak prowadzê lubiê mieæ wygodnie, zawsze buty przebraæ mogê, w koñcu autem jestem!

Ja, ¿o³nierz Wojska Polskiego, przysiêgam s³u¿yæ wiernie Rzeczypospolitej Polskiej, broniæ jej niepodleg³o¶ci i granic. Staæ na stra¿y Konstytucji, strzec honoru ¿o³nierza polskiego, sztandaru wojskowego broniæ. Za sprawê mojej Ojczyzny w potrzebie, krwi w³asnej ani ¿ycia nie szczêdziæ. Tak mi dopomó¿ Bóg.

#289 2014-04-06 18:23:37

Black_Rose_Lady

Wygnany

SkÄ…d: Klodzko
Punktów :   

Wysokie szpile, wysokie dopasowane muszkietery, japonki, sanda³y na rzemykach, botki, koturny i platformy, a w pracy br±zowe welury  i trampki

Urodzi³am siê w miesi±cu
tañca na linie
Kocham taniec
lina pojawia siê od czasu do czasu

#290 2014-04-08 18:52:54

Elspeth

Administrator

28114461
Call me!

Po¿yczê swoje glany, tymczasowo le¿± i siê kurz± Desanty bym nawet odda³a. Nie wiem czy jeszcze mi siê przydadz±, zobaczy siê za parê miesiêcy.

#291 2014-04-09 09:04:01

Silminyel

Wygnany

Punktów :   

Ja kierujê w tenisówkach. Takich najzwyklejszych, targowych za 20z³. Zim± wo¿ê je sobie pod siedzeniem i zmieniam przed wyj¶ciem z samochodu. W innych butach jako¶ nie czujê siê specjalnie pewnie za kó³kiem.

Normalnie noszê buty generalnie czarne. Nie przywi±zujê jakiej¶ specjalnej wagi do tego jakie one s±. Obecnie najwiêcej noszê czarne botki z koronk±. Koronka prze¶wituje wiêc s± do¶æ uniwersalne. W zale¿no¶ci od tego jakie za³o¿ê pod nie skarpetki/rajstopy, taki kolor jest pod ni± widoczny. Ostatnio noszê wiêc same fioletowe albo bordowe
Normalnie nosze jakie¶ pó³buty, niewysokie czó³enka, sanda³ki itp. Nie cierpiê obuwia sportowego. "adidasy" noszê tylko kiedy wychodzê z mam± na dzia³kê i odk±d nie mam ju¿ lekcji wf nie noszê sportowych butów. Staram siê by buty by³y w miarê delikatne, w miarê kobiece, czarne i niespecjalnie rzucaj±ce siê w oczy.
Marz± mi siê glany HD, takie czarne z motywem ró¿y oraz jakie¶ ³adniejsze Hadesy, ale ograniczaj± mnie do¶æ mocno finanse, wiêc nosze co jest i tylko powtarzam sobie, ¿e jak ju¿ siê dorobiê to bêdê w samych Hadesach chodziæ. ^^

#292 2014-10-14 08:52:19

Johana_MarieXIII

Fanatyczka XIII. Století

Punktów :   

Fibbienne, a we¼ daj spokój, jak chcia³am sobie kupiæ w to lato skórzane czarne eleganckie sanda³y na niskim obcasie do ciuchów romantic goth to w sklepach widzia³am samo gówno (doczepione do butów cyrkonie, z³ote ³añcuszki, z³ote æwieki, cekiny itp.)

BRATRSTVO LUNY TEAM

http://xiiistoleti.wordpress.com/ - mój blog z t³umaczeniami tekstów zespo³u XIII. Století.

https://bratrstvoluny.wordpress.com/ - mój blog z t³umaczeniami tekstów zespo³u Bratrstvo Luny.

#293 2015-09-14 19:18:27

deadly-nightshade

Dusza

Call me!
SkÄ…d: Szczecin
Punktów :   

Jestem maniaczk± posiadania trampek. Mam je na platformie, czarne, czerwone, ciemnozielone i mo¿na by wymieniaæ jeszcze kilka par...
Wiele ludzi odpychaj± creepersy, a dla mnie s± cudowne. Gdy zobaczy³am je pierwszy raz, od razu siê zakocha³am. Wiêc posiadam czarn± parê.
I kilka par butów na obcasie, ni¿szym i wy¿szym. Jestem niestety do¶æ wysok± osob± i ka¿de buty na platformie robi± ze mnie ¿yrafê, ale co zrobiæ, jak je tak wszystko lubiê?

- Wiesz, co moja babcia mawia³a o poca³unkach w czo³o?- przycisn±³ wargi do jej skóry tu¿ nad brwiami, przeci±gaj±c ten jedwabi¶cie miêkki dotyk przez d³ug± chwilê.- Mawia³a, ¿e to poca³unki zarezerwowane dla zmar³ych.
Nevermore, cienie.

Stopka forum

RSS