Jako ¿e zrobi³ siê gigantyczny offtop w temacie o studiach zak³adam nowy temat.
Wracaj±c:
Ta grafika jest cudowna:
http://klan-zawzieci-zabojcy.bitefight. … pire20.jpg
Na szafie widzia³am niedawno gorset z tym obrazkiem, piêkny by³ *_*
Edit: znalaz³am
http://szafa.pl/c1957645-moj-gorset-szy … ienie.html
Ostatnio edytowany przez Arisu (2010-10-16 17:20:27)
Ja próbowa³am go ustawiæ na avatara jaki¶ czas temu ale nie chcia³o mi siê go zmniejszaæ >.<
Jak ju¿ mówi³am ja nie ¿ywiê ¿adnej sympatii ani innych g³êbszych emocji do zw³ok. Do ¶mierci tak, ale nie w biologicznych znaczeniu, tylko raczej od strony filozoficznej.
A no.
Nie, nie obra¿ê siê. Chyba
W³asnie spróbowa³am tak wykrêciæ rêkê. Powodzenia w robieniu zdjêcia ;p
Ostatnio edytowany przez Arisu (2010-10-16 17:52:46)
Hahaha faktycznie <> To mo¿e byæ w drug± stronê, to nie robi ró¿nicy chyba ;d W ka¿dym razie dziêkujê xD Ej, a mo¿e to nie rêka tej dziewczyny? ^^ tzn kogo¶ innego ;p
Ostatnio edytowany przez ChristinaDeath (2010-10-16 18:00:15)
heh ja ten obrazek mam juz od dobrego roku, próbowa³em go na ava ale byl za duzy i nie mialem okazji zmniejszyc wiec wzialem inny ogó³em dobre z t± rêk± hehe
Zw³ok siê bojê...
A krew? Jej widok mnie podnieca.
Jak i równie¿ ból.
Pierdolona masochistka ze mnie.
ChristinaDeath napisał:
A czemu ten temat jest w dziale 'Gotyk'? ;p
Bo zwykle goci maj± takie zainteresowania.
Gość
Zw³oki, co¶ okropnego, po prostu siê ich boje. Widok krwi w ogóle mnie nie rusza, ale te¿ nie fascynuje czy nie podnieca. A ¶mieræ... be¿ w±tpienia ciekawi mnie, jednak z pewno¶ci± nie têsknie za ni±, po prostu jestem ciekawa co bêdzie po ¶mierci, czy w ogóle co¶ bêdzie, za razem jest to odpowiedz na pytanie o istnienie Boga.
Potêpiony
A mnie tam fascynuje i przera¿a ;D
Najlepsze s± zw³oki oblane du¿± ilo¶ci± krwi w filmach ]:->
Mmm... w³a¶nie mi sie przypomnia³o jak w cz³owieku widmo, widmo podciê³o go¶ciowi gard³o jak±¶ czê¶ci± jego telefonu Czyli pamiêtajcie jak chcecie mieæ gard³o ca³e- nie no¶cie przy sobie telefonu
A w filmie Shutter-widmo (JAK OGL¡DAÆ TO TYLKO JAPOÑSK¡ WERSJÊ!)
Babka trzyma zw³oki swojej córki w domu