Jako że zrobił się gigantyczny offtop w temacie o studiach zakładam nowy temat.
Wracając:
Ta grafika jest cudowna:
http://klan-zawzieci-zabojcy.bitefight. … pire20.jpg
Na szafie widziałam niedawno gorset z tym obrazkiem, piękny był *_*
Edit: znalazłam
http://szafa.pl/c1957645-moj-gorset-szy … ienie.html
Ostatnio edytowany przez Arisu (2010-10-16 17:20:27)
Ja próbowałam go ustawić na avatara jakiś czas temu ale nie chciało mi się go zmniejszać >.<
Jak już mówiłam ja nie żywię żadnej sympatii ani innych głębszych emocji do zwłok. Do śmierci tak, ale nie w biologicznych znaczeniu, tylko raczej od strony filozoficznej.
A no.
Nie, nie obrażę się. Chyba
Własnie spróbowałam tak wykręcić rękę. Powodzenia w robieniu zdjęcia ;p
Ostatnio edytowany przez Arisu (2010-10-16 17:52:46)
Hahaha faktycznie <> To może być w drugą stronę, to nie robi różnicy chyba ;d W każdym razie dziękuję xD Ej, a może to nie ręka tej dziewczyny? ^^ tzn kogoś innego ;p
Ostatnio edytowany przez ChristinaDeath (2010-10-16 18:00:15)
heh ja ten obrazek mam juz od dobrego roku, próbowałem go na ava ale byl za duzy i nie mialem okazji zmniejszyc wiec wzialem inny ogółem dobre z tą ręką hehe
Zwłok się boję...
A krew? Jej widok mnie podnieca.
Jak i również ból.
Pierdolona masochistka ze mnie.
Gość
Zwłoki, coś okropnego, po prostu się ich boje. Widok krwi w ogóle mnie nie rusza, ale też nie fascynuje czy nie podnieca. A śmierć... beż wątpienia ciekawi mnie, jednak z pewnością nie tęsknie za nią, po prostu jestem ciekawa co będzie po śmierci, czy w ogóle coś będzie, za razem jest to odpowiedz na pytanie o istnienie Boga.
Potępiony
A mnie tam fascynuje i przeraża ;D
Najlepsze są zwłoki oblane dużą ilością krwi w filmach ]:->
Mmm... właśnie mi sie przypomniało jak w człowieku widmo, widmo podcięło gościowi gardło jakąś częścią jego telefonu Czyli pamiętajcie jak chcecie mieć gardło całe- nie noście przy sobie telefonu
A w filmie Shutter-widmo (JAK OGLĄDAĆ TO TYLKO JAPOŃSKĄ WERSJĘ!)
Babka trzyma zwłoki swojej córki w domu