#16 2010-02-05 06:43:28

Lover of Death

Kusiciel

Punktów :   

Re: Koszulki z zespo³ami.

Co do tych koszulek, s± bardzo przydatne na WF, na którym i tak prawie nie cwiczê.
Bo raczej nie bêdê lata³a za pi³k± w gorsecie, jak zapomnê zmiennej bluzki, nie? xD

"W zimnym u¶cisku gotyckiego ¶wiata..."

#17 2010-02-06 20:22:33

BlackQueen

Potêpiony

Punktów :   

Ja posiadam koszulkê z Nightwish i Linkin Park.
U¿ywam ich czêsto jako pi¿amy;) Na wf bym je ubra³a gdybym chodzi³a na wf. I tu przydaj± siê wszystkie wady. Maj± one plusy, no dopóki nie boli.

Ostatnio edytowany przez BlackQueen (2010-07-30 13:38:44)

#18 2010-02-07 13:37:13

Lover of Death

Kusiciel

Punktów :   

Dok³adnie
Takie koszulki s± naprawdê bardzo przydatne.

"W zimnym u¶cisku gotyckiego ¶wiata..."

#19 2010-02-12 20:15:09

DarkDream

Wygnany

12580745
Punktów :   

Ja posiadam tylko z ac/dc ^^ chcia³am sobie jeszcze kupiæ Matylina Mansona ale jak±¶ nie mog³am trafiæ ale musze j± mieæ  chcia³am jeszcze z lacuna coil ale Manson wazniejszy ^^
Te¿ u¿ywam jej na wf ale ¿adko æwicze XD XD zawsze mamy siatke a ja jestem zwolniona z siatki
do spania te¿ jest ca³kiem przyjemna ^^
kiedy¶ czêsto w niej chodzi³am ale teraz mam faze na gorsety i bluzki z rozszerzanymi rêkawami XD

Ból dodaje nam si³y

#20 2010-04-24 22:26:34

luna

Wygnany

5885691
Punktów :   

Jak to mawiaj± w krakowskim Popku, najlepiej, ¿eby kobita nosi³a koszulkê z zespo³em w rozmiarze mêskim, bo wtedy jest lu¼niej i ³atwiej siê domacaæ do cycków.
Generalnie jeszcze za czasów ogólniaka koszulki z zespo³ami mi siê zdarza³y - Iron Maiden, Black Sabbath, Pink Floyd, Marilyn Manson - czyli wszelkie pozosta³o¶ci po kultach z gimnazjum. Teraz to wszystko zamierzch³a, pe³na sentymentów przesz³o¶æ, zdarza mi siê w tych koszulkach sypiaæ.

Zapraszam na stronê po¶wiêcon± wampirom i wampiryzmowi BLOOD LUNA oraz jej raczkuj±ce FORUM

#21 2010-07-02 19:46:39

Johana_MarieXIII

Fanatyczka XIII. Století

Punktów :   

Dosyæ czêsto noszê takie koszulki, mam jedn± o mêskim kroju (ale nie wisi na mnie, to najwa¿niejsze) z d³ugimi rêkawami z ok³adk± p³yty "Zatraceni v Karpatech" zespo³u XIII. Století i jedn± o damskim kroju z krótkim rêkawem z ok³adk± p³yty "Nocturno" te¿ XIII. Století. Chcia³abym skompletowaæ sobie na koszulkach wszystkie ok³adki p³yt tego zespo³u *.* xD Maniactwo xD No, ale skoro ubiór ma byæ manifestacj± upodobañ, to jest to w moim przypadku najwy¿sza manifestacja upodobañ, bo ten zespó³ to moja g³ówna pasja ¿yciowa.
Nie uwa¿am, ¿eby noszenie takich koszulek by³o pozerstwem, jest nim tylko wtedy, kiedy kto¶ nie zna albo s³abo zna zespó³, z którym ma koszulkê. Moja znajoma ma fajn± zasadê: "nie kupiê koszulki jakiego¶ zespo³u je¶li nie znam co najmniej trzech p³yt tego zespo³u". 
No i lepiej, jak dziewczyny nosz± koszulki o damskim kroju, a je¿eli nosz± koszulki o mêskim kroju, to w miarê dopasowane.

BRATRSTVO LUNY TEAM

http://xiiistoleti.wordpress.com/ - mój blog z t³umaczeniami tekstów zespo³u XIII. Století.

https://bratrstvoluny.wordpress.com/ - mój blog z t³umaczeniami tekstów zespo³u Bratrstvo Luny.

#22 2010-07-20 15:01:38

BrutalHelena

Wygnany

3786567
SkÄ…d: Pusty plac zabaw.
Punktów :   

Ja ca³kiem niedawno zakupi³am sobie koszulkê ze Slayerem, Vaderem i Cradle Of Filth.

When the sky become dark, I come out from my coffin,
In search of my new victim, Unholy passion... hot blood on my mouth,
Pointed teeth on your neck, I feel your soul inside me...
Theatres Des Vampires - Queen Of The Damned.

#23 2010-07-26 11:34:50

Cneajna

W³adca Piekie³

SkÄ…d: Tirgoviste
Punktów :   

Mam kilka lu¼nych, mêskich koszulek z zespo³ami. Noszê je na co dzieñ, bo s± wygodne, idealne na upa³ (przewiewne ) no i nie widaæ w nich figury, co jest zdecydowanym plusem -.-

#24 2010-07-28 10:17:24

luna

Wygnany

5885691
Punktów :   

Najlepsze s± obcis³e kobiece koszulki, tak, ¿eby by³o widaæ piêkne kszta³ty cia³a, wtedy to ma sens. Mam kilka: AC/DC, Iron Maiden.

Zapraszam na stronê po¶wiêcon± wampirom i wampiryzmowi BLOOD LUNA oraz jej raczkuj±ce FORUM

#25 2010-07-28 11:28:24

Cneajna

W³adca Piekie³

Punktów :   

Jednak¿e nie ka¿dy ma siê czym pochwaliæ ^.^

#26 2010-08-03 11:31:06

MementoMori

Dusza

SkÄ…d: Oczyszczalnia toksyn.
Punktów :   

Nie posiadam koszulek z zespo³ami Tak nawiasem kojarzy mi siê to z metalami. Jedyn± nalecia³o¶ci± mojego gustu muzycznego jest naszywka na spodniach.

Delikatnie zwracam uwagê, ¿e jeste¶my w Polsce. W naszym kraju ¿yj± GOCI. Nie gothci, nie gotchci, nie gothic. Naprawdê nie ma co sobie ¿ycia utrudniaæ z wariacjami z liter± "h".

Pozdrawiam.

#27 2010-08-28 18:52:50

Elspeth

Administrator

28114461
Call me!
SkÄ…d: Joensuu

Ja posiadam koszulkê z Nightwish.I w³a¶ciwie najczê¶ciej zabieram j± na WF.Krój co prawda ma³o kobiecy,raczej mêski,taki najzwyklejszy T-shirt ale j± lubiê Kiedy¶ mia³am jeszcze damsk± z System Of A Down ale niestety od jakiego¶ czasu nie nadawa³a siê ju¿ do u¿ytku...

Teraz zabieram siê za zakup Within Temptation...

Oprócz tego mam jeszcze bluzê z Linkin Park (damska ale ju¿ za ma³a;P) i z Metalliki (mêska i trochê za du¿a ale baaardzo wygodna:))

Ostatnio edytowany przez Elspeth (2010-08-28 18:59:33)

Ja, ¿o³nierz Wojska Polskiego, przysiêgam s³u¿yæ wiernie Rzeczypospolitej Polskiej, broniæ jej niepodleg³o¶ci i granic. Staæ na stra¿y Konstytucji, strzec honoru ¿o³nierza polskiego, sztandaru wojskowego broniæ. Za sprawê mojej Ojczyzny w potrzebie, krwi w³asnej ani ¿ycia nie szczêdziæ. Tak mi dopomó¿ Bóg.

#28 2010-09-19 14:28:36

DeathBoy

Potêpiony

34416484
Punktów :   

Witam serdecznie
Albo jak kto woli: Ave ]:->
Noszê (nie jednocze¶nie rzecz jasna) kilka koszulek z Iron Maiden, ze dwie tematyczne.
Nie, to nie jest pozerskie. Wg mnie.

#29 2010-09-19 18:55:31

Fantasmagoria

Gość

Mam parê takich koszulek; jedn± z Nightwisha, sporo z Iron Maiden, jedn± z Manowara. W tym jedynie ta Nightwish'owa by³a od pocz±tku moja bo resztê mam od brata, przyznam ¿e wiele z nich nadawa³o by siê na ¶cierki do pod³ogi ale wyznajê zasadê, ¿e dopóki nie stan± siê tak prze¶wituj±ce ¿e bêdzie przez nie widaæ bieliznê, Gdy dziur bêdzie wiêcej ni¿ samych koszulek lub gdy rozci±gn± siê tak ¿e bêd± mi siêgaæ do kolan bêdê w nich przynajmniej spaæ.

#30 2010-09-19 18:59:13

Cneajna

W³adca Piekie³

Punktów :   

Moja koszulka The 69 Eyes, kupiona w rockshopie w Zakopanem (identyczne s± na rms) jest fatalnej jako¶ci... zrobi³am w niej ju¿ trzy dziury, ta bawe³na jest cieniuteñka...
Za to reszta, kupiona we W³oszech (do tego takich wzorów nie widzia³am w ¿adnych polskich sklepach ^^) s± z grubej bawe³ny, podejrzewam, ¿e d³ugo wytrzymaj±
A to, ¿e siê rozci±gn± to nie by³by dla mnie problem... I tak wszystkie, nawet S-ka (mêska) s± na mnie o wieeele za du¿e. I w sumie za to je lubiê ;d.

Stopka forum

RSS