Dusza
luna napisał:
Mój znajomy ma w wardze dziurę po kolczyku, który ściąga tylko czasem, i przez tę dziurę cieknie mu woda, gdy pije itp...
Kiedy ja wyciągam moje kolczyki z warg nie cieknie mi tam woda, widać musiał mieć gruby gwint, grubszy niż 1,6 na pewno. Możesz Luna dokłądnie powiedzieć jaki miał?
Ja mam 9
5 w lewym uchu
tunel 6.5mm w prawym
w wardze podkówkę pośrodku i labret po prawej stronie
no i mam jeszcze w pępku normalnie na górze
miałam w nosie i w biodrach.
planuję zrobić sobie reverse navel, septum, powiększyć tunel do 8mm, jeszcze po lewej stronie w wardze...
2 x conch i inustriala w prawym uchu.
może tragusa, rook albo anti helixa w lewym.
do tego na pewno jeszcze będą kolczątka w biodrach.
czy to wszystko? tego nie mogę być pewna.
luna napisał:
Mój znajomy ma w wardze dziurę po kolczyku, który ściąga tylko czasem, i przez tę dziurę cieknie mu woda, gdy pije itp...
.
Dziwne , że mi nic nie wylatywało nigdy To bzdura !
Niestety podczas pobytu na Mazurach zgubiłam kolczyk , a później nadawał się wyłącznie do kolejnego przebicia . Jednakże mogłam zrobić to sama ale warunki niesterylne , toteż wolałam sobie odpuścić - lepiej czasami już stracić te 50 zł niż mieć zakażenie
Oprócz tego mam w języku .Planuje w tym miesiącu powrót do mojego kolczyka . Moim zdaniem kolczyk w pępku nie jest dla blachar - nie wiem , czy widział ktoś z was jakie ciekawe propozycje ma Alchemy Gothic na kolczyki właśnie w tym miejscu - aż sama szczerze się zaczęłam zastanawiać a miałam krytyczny do tego stosunek . Wydaje mi się , że nie ma w sumie takiego miejsca a wszystko zależne jest od wyglądu kolczyka
Też nigdy nie słyszałam,żeby komuś coś ciekło... Moja koleżanka ma 6 (!) kolczyków i nic nie cieknie...
Ja mam jak na razie tylko 4 w prawym uchu i 2 w lewym,standard.Najczęściej noszę kółeczka.
W najbliższym czasie planuje jeszcze jeden w lewym uchu i w wardze jak tylko pozbędę się aparatu ortodontycznego;)
Coś pomiędzy labretem i ringiem,żeby można był i to włożyć i to;D
Wow,gratuluję To chyba dość sporo,co nie?
W sumie jest to niewielki rozmiar ale mój wymarzony.
Jak dla mnie to i tak sporo,wszystkie kolczyki mam 1.2
Podobają mi się tunele ale sama bym sobie nie zrobiła...;P Oczywiście tylko tunele w uszach...
ja mam wszystkie dziurki w ciele 1.6mm
tylko tunel 8mm
W sumie niewielka różnica...
Widziałam gości,którzy mieli tunele,jeden w nosie a drugi w dolnej wardze...Czy tylko mnie się to wydaje obrzydliwe czy to normalny odruch?
To raczej normalny odruch.
Są to raczej nietypowe miejsca na tunele. Mnie to nie obrzydza ani nic, tylko strasznie mi się nie podoba.
Tunele w uszach takie max 30mm są ok ale większe lub tunele w innym miejscu niż płatek ucha nie podobają mi się.
Widziałam kiedyś zdjęcie kolesia z tunelami w policzkach, wygląda okropnie i swoją drogą musiało masakrycznie boleć.
Swoją drogą przeglądając różne galerie natknęłam się także na tunele w sutkach i języku. I widziałam zdjęcia mężczyzny który miał 10mm i 4 mm tunele w intymnym miejscu.
W języku?!Sutkach?!W ... ?! OCH!Dla mnie to niewyobrażalne...Jak to boleć musi!
No musi, musi.
Ale poza tym nie wygląda to ciekawie...
Poza tym ten pan z tunelem małym w męskości xD To miał jeszcze wytatuowane tam i pełno normalnych kolczyków. Ale nie będę dawać tu zdjęcia bo chyba nie można tu takich rzeczy pokazywać :>
Ja tam nie wiem ale nie ryzykowałabym;P może jakiś link lub coś takiego,kto będzie chciał to sobie zobaczy a kto nie to nie będzie zgorszony;D
Ja chyba jestem w stanie to sobie wyobrazić i... ciarki mnie po plecach przechodzą;P