Przeklęty
Shou, tak pani admin rozumiesz ty <3
W każdym razie ja pisałam ze mam w chrząstce
W chrząstce na dobrą sprawę też może być milion różnych kolczyków. Nie mówię, że płatek ucha jest wolny od zakażeń ale stanowczo rzadziej występują, ją mniej dokuczliwe i szybciej da się ich pozbyć. Ale nie o to mi chodziło, wiesz, lepiej stracić kawałek płatka ucha przez 'gówniany kolczyk' niż część nosa lub wargi.
Gość
Hm...mam 3 dziurki w uchu (lewym), jednak z biegiem lat dostałam jakiegoś uczulenia czy nie wiadomo czemu za każdym razem jak założę chociażby jedne kolczyk to wyskakuje mi węzeł chłonny i 2 tygodnie z gorączką 39,9 i stertą antybiotyków Więc praktycznie zarosły już. A marzyłam, aby mieć w wardze i ... sutkach, ale marzenia prysnęły, gdyż wolę nie ryzykować, jeżeli mam takie problemy z głupimi kolczykami w uszach.
Przeklęty
UWAGA PIERCING! Jest sprawa do was.
Istot które chcą mieć przekłucia, a same się boją, nie potrafią, nie chcą sobie robić.
POTRZEBUJEMY KASY NA KINO Nasza przyjaciółka nas opuszcza i jedzie do Anglii.
Chcemy spędzić z nią miło czas a ona z nami. Jednak lipa z kasą...
JEŚLI CHCESZ PRZEBIĆ UCHO, PĘPEK LUB INNĄ CZEŚĆ CIAŁA WBIJAJ DO TYCHÓW
Ceny nieduże, przebicia profesjonalne i co najważniejsze WSZYSTKO robione igłą nie pistoletem!
Jeżeli możecie przyjechać do Tychów/na Wolę/do Pszczyny i wydać odrobinę kasy na wymarzone przekłucie to zapraszam!!
Elspeth może ty dalej chętna z wędzidełkiem?
PS: Przebijanie intymnych części ciała nie jest przeprowadzane (sutki tak, ale chodziło mi o bardziej intymne^^)
Mam nadzieję ze admini mnie nie zabiją/zbanują za to...
Jakby co usuńcie posta, jakby był bardzo zły na to forum czy coś
Ostatnio edytowany przez Lonely.Day (2012-09-05 20:07:20)
Dobrze więc ja przedstawię moją listę, kolczyków, które może w przyszłości sobie zrobię Ostatnio mam fazę na różne w uszach
1. http://i.imgur.com/14x4g.jpg - niezmienny w wardze Idealnie taki jak ten
2. http://i.imgur.com/wCzbz.jpg - ten na środku w chrząstce na górze, ten grot
3. http://i.imgur.com/2TLTu.jpg - czy on boli, ma ktoś?
4. http://i.imgur.com/6uc2i.jpg - ten zwykły w chrząstce na górze, ta kuleczka
Tyle, ale są faajne
No dobra, chciałabym mieć kolczyk:
- pod pępkiem
- industrial w lewym uchu
- drugi i trzeci w lewym płatku ucha
- drugi w prawym płatku ucha
- w prawej chrząstce u samej góry
- helix w prawym uchu
Myślałam kiedyś o kolczyku w brwi lub wardze, ale... nie, raczej nie, ale kto wie? Może jeszcze mi się odmieni (ale to co wypisałam być musi ).
Fanatyczka XIII. Století
Mi wczoraj Grav zrobił dwa kolejne standard lobe, jeszcze dwa standard lobe i już nie będzie miejsca na żadnym płatku ucha... A później będę się musiała wstrzymać z piercingiem, najpierw muszę znaleźć jakąś w miarę normalną robotę... A ja wczoraj po raz pierwszy w życiu komukolwiek robiłam przekłucia, konkretnie Gravowi s\dwa stadard lobe: skromnie, ale wolę zaczynać od najłatwiejszych... I teraz tak to szumie brzmi: mam 10 piercingów, a wcale ich nie wida, o cóż... Ale trochę mie to wkurwia >.<
Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
Jeśli nie sprawi Ci to trudności bo uważasz, że dziurka rozciągnęła się do tego rozmiaru to ok. Na siłę nie wpychaj.
Właśnie,tego się nie da tak określić, ciało ma indywidualne predyspozycje. Jak się da nie cisnąc na chama to jak najbardziej.
Swoją drogą jeśli już o tunelach mowa to jakieś 2 dni temu zmieniłam plugi na tunele. I teraz te 8mm wydaje mi się tak malutko... Zapewne trochę ponoszę i wezmę się za 10;D
Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
Wiedziałam że się przekonasz na 10, kozaku :33
Gdzie idziesz to pierdolnąć?
Shou,ja od początku chciałam 10 ale jakoś zostałam na 6. Teraz jak mam 8 to prawie nie widzę zbytniej różnicy i mnie skręcić znowu ma. Luby się powoli przyzwyczaja:D
Dusza
Piercing<3 na tą chwile tylko kolczyk w wardze. Miałam jeszcze w łuku brwiowym ale niestety zaczął migrować i byłam zmuszona wyciągnąć
Migracja paskudna rzecz...
Właśnie zgubiłam trzeci labret Jestem załamana, znów muszę jechać do Saurona.