Wygnany
Czy wed³ug was, wampiry istniej± naprawdê?
Moim zdaniem one gdzie¶ s±, a my kompletnie nie zdajemy sobie z tego sprawy. Osobi¶cie widzia³am kilka osób wygl±daj±cych jak wampiry: bardzo blada skóra, podkr±¿one oczy, bardzo ciemne oczy lub jakie¶ nienaturalne... Moim zdaniem istniej±.
Administrator
ekhem...
jestem na to ¿ywym dowodem... ale luz.. jestem przyzwyczajona do 'ignorancji'
Wygnany
Nie zrozumia³am.
Administrator
BrutalHelena napisał:
Nie zrozumia³am.
mo¿e to i dobrze...
Kusiciel
Ja, albo mo¿e pewien skrawek mojego umys³u, mówi mi, ¿e jestem wampirem- sza³ na widok krwi, znienawidzenie s³oñca...mo¿e jeste¶my wampirami, MortalVampire, ale nie jak z bajki, bez k³ów, nadludzkich zdolno¶ci. Ale ja czujê zapach krwi. Zapach rdzy z sol±...dziwne.
No ale có¿, mama zawsze mówi³a na mnie w dzieciñstwie "ma³y wampirek"...czyli one istniej±...
Administrator
GothicBlood napisał:
Ja, albo mo¿e pewien skrawek mojego umys³u, mówi mi, ¿e jestem wampirem- sza³ na widok krwi, znienawidzenie s³oñca...mo¿e jeste¶my wampirami, MortalVampire, ale nie jak z bajki, bez k³ów, nadludzkich zdolno¶ci. Ale ja czujê zapach krwi. Zapach rdzy z sol±...dziwne.
No ale có¿, mama zawsze mówi³a na mnie w dzieciñstwie "ma³y wampirek"...czyli one istniej±...
Heh... to sobie wyobraz ze ja rozpoznaje ludzi po zapachu krwi. Bo ka¿dego krew pachnie inaczej. Kiedy¶ mi siêto podoba³o ale teraz... ta ogromna chêæ zabicia np w³±snej matki albo kole¿anki... to potworne. Chcia³abym byæ normalna. My¶la³am ¿e ja to sobie poprostu uroi³am i przesta³am pic krew. Skoñczy³o siê na mdleniu i wyl±dowa³am w szpitalu gdzie ¿uci³am siê na lekarza. Ciê¿ko mi opisaæ co wtedy czu³am bo nie panowa³am nad sob±. Straci³am kontrole.
Obecnie ¿adko mysle 'normalnie'. Mam wra¿enie jakby mi siê uruchamia³ inny mózg który poprostu ka¿e mi kogo¶ zraniæ/zabiæ dla krwi. A potem to okropne poczucie winy. A najgorsze jest o ¿e czym d³u¿ej nie pije krwi tym mniejsze to poczucie winy.
Spróbujcie sobie wyobraziæ ¿e jeste¶cie np na spacerze i czujecie ró¿ne 'zapachy' które ci±gn± was do 'wlasciciela' i nie mozecie nad sob± panowaæ. Albo ¿e jeste¶ z kole¿ank± na mie¶cie i sobie gadacie a w pewnej chwili marzysz tylko o tym by j± zad¼gaæ/ugry¶æ/poci±æ dla krwi. Nadal chcecie byæ krwiopijcami? Bo ja marze o tym by byæ zwyk³ym cz³owiekiem.
Kusiciel
A ja nie- cieszê siê, ¿e jestem "wampirem"...
Najgorsze uczucie, jak mam szczepionkê- krew wtedy zmienia zapach na...ocet...
Nienawidzê tego, zawsze zatykam nos, ale oddychaj±c buzi±, czujê jego...smak.
Kocham krew. Chcia³abym mieæ k³y, chcia³abym byæ...Strasznie dziwne, no ale có¿.
Dla mnie-marzenia siê nie spe³niaj±...
Administrator
GothicBlood napisał:
Kocham krew. Chcia³abym mieæ k³y, chcia³abym byæ...Strasznie dziwne, no ale có¿.
Dla mnie-marzenia siê nie spe³niaj±...
widac w swoim zyciu policja cie jeszcze nie scigala i nie zabilas tylu osob co ja dla krwi
Kusiciel
Oj uwierz, policja mnie ju¿ ¶ciga³a...nie raz.
Ostatnio edytowany przez GothicBlood (2009-11-07 11:02:04)
Wampiry ¿y³y, ¿yj± i bêd± ¿y³y do czasu, gdy dla zwyk³ego nie¶miertelnika bêd± niezauwa¿alne.
Administrator
Vellamo napisał:
Wampiry ¿y³y, ¿yj± i bêd± ¿y³y do czasu, gdy dla zwyk³ego nie¶miertelnika bêd± niezauwa¿alne.
Niestety w dzisiejszych czasach...
Kusiciel
MortalVampire napisał:
GothicBlood napisał:
Dla mnie-marzenia siê nie spe³niaj±...widac w swoim zyciu policja cie jeszcze nie scigala i nie zabilas tylu osob co ja dla krwi
A nie uwa¿asz, ¿e trochê przesadzasz?
W±tpiê, by¶ kogokolwiek zabi³a. Nie filozofujmy.
Ale ja czujê zapach krwi. Zapach rdzy z sol±...dziwne.
Te¿ tak mam... Uwa¿am ,¿e wampiry istnieja... moze nie takie jak w bajkach...
Ja zawsze chcia³am byæ wampirem ^^ zawsze chcia³am byæ kim¶ kogo inni sie boja, i uwa¿aj± za obcego, dziwaka... nie chodzi mi o jakiego¶ dziciaka z ADHD latajacego po szkole i dracego sie na wszystkich... chyba wiecie o co mi chodzi XD i wiem jestem dziwna ^^
Kusiciel
No tak, ale nie przesadzajmy, ¿e MortalVampire zabi³ kogokolwiek.
Administrator
mo¿e sobie za³o¿cie temat przeciwko mnie?
nie mam zamiaru sie tu z kimkolwiek k³óciæ.
Wiêc jakbym mog³a prosiæ to daj sobie spokój.