Zapraszam na ¦l±sk
I ¶wiêtokrzyskie równie¿ zaprasza;D Mnie te¿ osobi¶cie to poci±ga, metali mam trochê dosyæ. Mój mê¿czyzna ubiera siê trochê jak metal, bojówki, pieszczocha, koszulka, glany dwudziestki i wystarczy, wolê tak± delikatn± elegancjê u mê¿czyzn, a je¿eli chodzi o ubiór wiktoriañskiego gentlemana, to wrêcz nasuwa mi siê spro¶ne- chêdorzy³abym. Ma³o jest gotów tego rodzaju, poza koncertami raczej nie widujê takich na mie¶cie, a wielka szkoda.
Ja niestety znam osobi¶cie tylko jednego a i z nim rzadko siê widujê bo w USA mieszka. Orkov mnie siê podobne nasunê³o choæ nie to ale nie chcê ju¿ przy ludziach... Eh, mój luby popiernicza w jeansach, flaneli i trampkach (zim± te¿)... I jedno co odstaje od moich upodobañ, nigdy w ¿yciu w³osów mu nie pozwolê zapu¶ciæ
Gość
Dziêki za zaproszenia:) Szkoda, ¿e z Pomorskiego jest trochê daleko...
Kij tam, ¿e daleko! Nie takie rzeczy siê robi³o/robi/bêdzie robiæ (niepotrzebne skre¶liæ) !
Ludzie no tyle siê pierdoli³o na temat jakiego¶ spotkania a nadal jedynymi osobami, z którymi siê widzia³am (nie wnikajmy w szczegó³y) by³ Kurookami/Vermilion/Undertaker (ewolucja czy co?) i Lis! Zróbmy co¶ póki mi siê wakacje skoñcz±!!
Elspeth, Ty mieszkasz w Katowicach, tak? Je¶li wiêc spotkanie by³oby tam lub w Tychach to ja jestem chêtna, nawet w przysz³ym tygodniu.
W £aziskach Dolnych aktualnie ale to nie ma wielkiego znaczenia. Mnie i Katowice i Tychy jak najbardziej pasuj±. We¼cie tylko pod uwagê fakt,¿e Tychów kompletnie nie znam (do Lubego wiem tylko jak dotrzeæ) no i pod WORD ale to mnie instruktor prowadzi xD
A ja nie znam Katowic, sama trafiê jedynie na Korfantego. ;D (zazwyczaj je¿d¿ê jako pasa¿erka w aucie i nie zwracam uwagi na otoczenie)
Zwa¿ywszy te¿ na fakt, ¿e w zasadzie nie mieszkam w Tychach, a wiosce obok nich, wiêc tak czy siak mam kawa³ek autobusem...to spotkajmy siê w Tychach, mam lepszy dojazd- przynajmniej pozbawiony przesiadek. ;D
Wiem, egoistka ze mnie.
Mnie Tychy pasuj± jak mnie kto¶ tam zaprowadzi;D W sensie daleko nie mam ale wiem jak dotrzeæ tylko pod szko³ê muzyczn±.
Mi to pasuje, mój autobus siê przy niej zatrzymuje. ^^
Mnie poci±g;D
Ode mnie nie ma nikogo, jedyne Jewel z tego co pamiêtam, to jest z Ostrowca ¦w, a ja z Kielc, kiedy¶ ze ¶wiêtokrzyskiego by³ Death Boy, i wieki temu Lis mieszka³ w Kielcach, takto to nikt xD
Lis rzeczywi¶cie wieki temu tam mieszka³ zwa¿ywszy na fakt, ¿e z tego co mi wiadomo rejestrowa³ siê tu ju¿ z tej nieszczêsnej Anglii...