Ja u was z brwiami?
Tylko regulujecie czy usuwacie ca³kowicie?
Ja mam w po³owie zgolone.
Ja kiedy¶ wyrywa³am do prawie niewidocznych ³uków, a ¿e z natury mam ¶rednio gêste, wygl±da³am, jakbym ich nie mia³a... Gdy teraz patrzê na zdjêcia z tamtego okresu, nie mogê uwierzyæ, ¿e tak siê oszpeci³am ;|.
W dorysowanych wygl±dam brzydko... s± zbyt ma³o delikatne w porównaniu do mojej twarzy, a mo¿e po prostu ja nie mam wprawy? ;D
Obecnie mam ¶rednie brwi - ani grube, ani przesadnie cienkie, wyregulowane. Wiele da³abym za naturalne, wyraziste, ciemne, gêste brwi... Czasami dorysowujê sobie kreski kredk± na pocz±tku brwi i przed³u¿am je.
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Depilujê brwi do cienkich ³uków i maluj± je czarn± kredk± do oczu. Nie podobaj± mi siê szerokie brwi, ale za namalowanymi te¿ nie przepadam... Chocia¿ to zale¿y, jak kto¶ jest cybergotem to namalowane czasami pasuj±.
Ja mam chyba najnormalniejsze jakie mog± byæ. Jestem z natury blondynk± wiêc nie s± zbyt ciemne. Wyrywam tylko pojedyncze w³oski bo mnie wkurzaj± xD
Moja przyjació³ka jest blondynk± ale brwi ma naturalnie CZARNE i gêste. Na dodatek kosmetyczka jej tak wydepilowa³a, ¿e na pocz±tku ma grubsze, zwê¿aj±ce siê na zewn±trz. TO NIE FAIR! O_o
Potêpiony
Hmm... ja mam normalne tzn sa do¶æ grube z ³adnym kszta³tem, bo nie chce mi siê ich regulowaæ. Zrobiê to jak ca³kowicie zrobi sie busz.
Nie podoba mi sie jak ktos ma niteczki, albo pó³ grube, a pó³ cienkie.
http://img411.imageshack.us/img411/4157/obraz013p.jpg
Dedyk robi³am dla takiej jednej... zdjêcie robione przed chwil± ale dobrze na nim widaæ jakie mam brwi.
Szalejê z fotami bo uda³o mi siê po¿yczyæ od kogo¶ aparat... jako ¿e w³asnego nie mam -_-
nie no w³osy masz genialne ^^
bez urazy ale nie podobaj± mi siê twoje brwi... takie za cienkie dla mnie
Misiê podobne do takich podobaj±
Ok rozumiem. Ka¿dy mo¿e wyraziæ swoje zdanie
Ja ogólnie brwi nie lubiê xD