Ja u was z brwiami?
Tylko regulujecie czy usuwacie całkowicie?
Ja mam w połowie zgolone.
Ja kiedyś wyrywałam do prawie niewidocznych łuków, a że z natury mam średnio gęste, wyglądałam, jakbym ich nie miała... Gdy teraz patrzę na zdjęcia z tamtego okresu, nie mogę uwierzyć, że tak się oszpeciłam ;|.
W dorysowanych wyglądam brzydko... są zbyt mało delikatne w porównaniu do mojej twarzy, a może po prostu ja nie mam wprawy? ;D
Obecnie mam średnie brwi - ani grube, ani przesadnie cienkie, wyregulowane. Wiele dałabym za naturalne, wyraziste, ciemne, gęste brwi... Czasami dorysowuję sobie kreski kredką na początku brwi i przedłużam je.
Fanatyczka XIII. Století
Depiluję brwi do cienkich łuków i malują je czarną kredką do oczu. Nie podobają mi się szerokie brwi, ale za namalowanymi też nie przepadam... Chociaż to zależy, jak ktoś jest cybergotem to namalowane czasami pasują.
Ja mam chyba najnormalniejsze jakie mogą być. Jestem z natury blondynką więc nie są zbyt ciemne. Wyrywam tylko pojedyncze włoski bo mnie wkurzają xD
Moja przyjaciółka jest blondynką ale brwi ma naturalnie CZARNE i gęste. Na dodatek kosmetyczka jej tak wydepilowała, że na początku ma grubsze, zwężające się na zewnątrz. TO NIE FAIR! O_o
Potępiony
Hmm... ja mam normalne tzn sa dość grube z ładnym kształtem, bo nie chce mi się ich regulować. Zrobię to jak całkowicie zrobi sie busz.
Nie podoba mi sie jak ktos ma niteczki, albo pół grube, a pół cienkie.
http://img411.imageshack.us/img411/4157/obraz013p.jpg
Dedyk robiłam dla takiej jednej... zdjęcie robione przed chwilą ale dobrze na nim widać jakie mam brwi.
Szaleję z fotami bo udało mi się pożyczyć od kogoś aparat... jako że własnego nie mam -_-
nie no włosy masz genialne ^^
bez urazy ale nie podobają mi się twoje brwi... takie za cienkie dla mnie
Misię podobne do takich podobają
Ok rozumiem. Każdy może wyrazić swoje zdanie
Ja ogólnie brwi nie lubię xD