Pieszczochy, obro¿e.
no i koronkowe rêkawki.
Marzy mi siê kolia *.*
tak samo.
podobaj± mi siê kolie, wiktoriañskie rêkawiczki (nied³ugo bêdê zamawiaæ z allegro), czarne krzy¿e (nie mam ani jednego T_T), krzy¿yk z bierzmowania który dosta³am od rodziców, czêsto te¿ nosze pentargram bia³y. Podobaj± mi siê tez takie wielkie wiktoriañskie pier¶cionki.
Pieszczochy te¿ s± fajne.
Pieszczochy taak, z tym ¿e moim zdaniem pasuj± tylko do ubrañ w stylu metalowym, fetish, industrial, do koronek i ogólnie romantycznego stylu nie pasuj±. Bardzo lubiê wszelkiego rodzaju rêkawki i rêkawiczki. Szkoda, ¿e moje koronkowe rêkawiczki, do ³okcia, z palcami siê strasznie pruj± i przed ka¿dym za³o¿eniem muszê obcinaæ te nitki -.- To chyba guma, bo kiedy¶ by³y du¿o bardziej dopasowane, teraz dos³ownie wisz± o_O.
Bi¿uteria to g³ównie krzy¿e, pier¶cionki i kolczyki. I tak samo jak wy, planujê zakup kolii ^^ kiedy¶ mi sie nie podoba³y, teraz uwa¿am, ¿e ¶wietnie dope³niaj± strój. Ale do¶æ drogie s±...
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Ostatnio edytowany przez DeathBoy (2010-09-20 17:24:26)
Bandanka jak Julius (Nightiwsh) ach...Elspeth lubi;D
Nie martw siê,ja te¿ noszê kostkê tylko,¿e zielona.Kilka naszywek,nie¶miertelnik,jakie¶ przypinki i smoczek;)
A jak rozwi±za³y¶cie problem z czêstym otwieraniem/zamykaniem miêdzy lekcjami? Ja luzujê jeden pasek i robiê szparê. Tym sposobem wogóle nie otwieram plecaka. Jak z tego mo¿na zrobiæ torbê?
Jeszcze dodam o Nightwish
Jukka pocina super i gra³em piosenkê The Phantom of the Opera na koniec roku!
Jukka super gra, mówi³em?
I jeszcze na koniec jedno. Jukka fajnie gra (ale powtórzeñ wyrazowych 0_0 )
Ostatnio edytowany przez DeathBoy (2010-09-20 17:58:57)
Odpinam jedno ramiê na dole i przypinam u góry drugiego - dok³adniejszej instrukcji nie mam, za ka¿dym razem robiê to inaczej ;P
Ja na lekcjach zazwyczaj tylko odsuwam t± klapê, albo odpinam tylko dwa przednie paski.
No trzeba przyznaæ,¿e ciekawy pomys³
¯eby nie mieæ problemu z wyjmowaniem ksi±¿ek jeden pasek na klapie mam nie zapiêty i ten wewnêtrzny d³ugi luzujê... Czasami ( je¶li wiem,¿e nic nie wyleci ) wewnêtrzne klapy te¿ pozostaj± niezapiête
No ja mam wnêtrze odpiête (ucha bezw³adnie wisz± w ¶rodku) a jak próbowa³em na krzy¿ zapi±æ to makabrycznie wysz³o. Tak¿e jeden mam zapiêty normalnie, a drugi luzujê podczas lekcji na maksa. W drodze do/z szko³y tylko dosuwam klamerkê i jest git majonez. I musztarda.
a ja nosze zwyk³y plecak z adidasa, ca³y czarny bez ró¿nych udziwnieñ. mam przypinki z Londunu (<3) jedna z Michaelem, z napisami Lover's Rock, Miss Goth, Cheer Up Goth, dwie z I love London. Trcohê kiczowate ale ja kocham ten mój kicz ^^
Kupi³abym sobie z moimi zespo³ami ale kurde, 6 z³ w takcie za jedno ma³e kó³eczko z obrazkiem, dzieki, za 6 z³ to ja mam sukienkê z lumpa
Ostatnio edytowany przez Mishia (2010-09-20 18:38:06)
Dobre podej¶cie,przecie¿ to Tobie ma siê podobaæ!
Gość
Ja tez nosze kostke do szko³y, mam zielon±, z wojska. Zwykle po lekcji zapinam j± tylko na te dzyndzle w klapie.
W takim uk³adzie mnie wypadaj± przeró¿ne rzeczy...
No,widzê,¿e nie tylko u mnie ludzie nosz± kostki;) ale niestety jestem jedyn± dziewczyn±.