#181 2013-07-19 20:35:38

Darcy666

Dusza

SkÄ…d: Opole
Punktów :   

Re: Dodatki i bi¿uteria

Ja bardzo czêsto zak³adam niewielk± czarn± ró¿ê na ³añcuszku lub rzemyku. Na rêce zawsze mam swoj± ulubin± pieszczochê, na serdeczym palcu pier¶cionek z paj±kiem, a na ¶rodkowym z czarn± ró¿±. Kolczyków mam sporo, dobieram do ka¿dego stroju osobno. Na specjalne okazje zak³adam na szyjê czarn± koliê, a na rêkê masywn± bransoletkê mojej babci z czarnymi onyksami. Mam te¿ obro¿ê i szczê¶liwy wisiorek z czaszk±, który przywioz³am z Chorwacji i zak³adam gdy czeka mnie co¶ wa¿nego. Oprócz tego eksperymentujê z rzemykami i ³añcuchami.

¯ycie jest chorob±, a ¶mieræ zaczyna siê ju¿ w chwili urodzenia. Ka¿de odetchniêcie, ka¿de uderzenie serca jest odrobin± ¶mierci. Krokiem ku unicestwieniu.
~Paul Remarque~

#182 2013-07-20 13:09:25

Kali

Demon

Punktów :   

Re: Dodatki i bi¿uteria

Je¶li chodzi o bi¿uteriê mam kilka swoich skarbów. Pier¶cieñ z paj±kiem (ironicznie, bo mam arachnofobiê ^^"), pier¶cionek z ma³ym czarnym kryszta³kiem, 2-rzêdow± pieszczochê z æwiekami Cone Stud, rzemykow± czarn± bransoletkê z krzy¿em na stalowej blaszce, mój nie¶miertelnik z cytatem z ³aciny, wisiorek w kszta³cie kota (znaleziony niekradziony ;p), srebrny krzy¿ na rzemyku, srebrne kolczyki w kszta³cie czaszek (które po raz enty zgubi³am i pewnie znów znajd± siê kiedy bêd± najmniej potrzebne), wisz±ce drewniane czarne kolczyki w kszta³cie trumien i parê innych drabiazgów.

Ostatnio edytowany przez Kali (2013-07-20 13:13:04)

Stopka forum

RSS