Pieszczochy, obroże.
no i koronkowe rękawki.
Marzy mi się kolia *.*
tak samo.
podobają mi się kolie, wiktoriańskie rękawiczki (niedługo będę zamawiać z allegro), czarne krzyże (nie mam ani jednego T_T), krzyżyk z bierzmowania który dostałam od rodziców, często też nosze pentargram biały. Podobają mi się tez takie wielkie wiktoriańskie pierścionki.
Pieszczochy też są fajne.
Pieszczochy taak, z tym że moim zdaniem pasują tylko do ubrań w stylu metalowym, fetish, industrial, do koronek i ogólnie romantycznego stylu nie pasują. Bardzo lubię wszelkiego rodzaju rękawki i rękawiczki. Szkoda, że moje koronkowe rękawiczki, do łokcia, z palcami się strasznie prują i przed każdym założeniem muszę obcinać te nitki -.- To chyba guma, bo kiedyś były dużo bardziej dopasowane, teraz dosłownie wiszą o_O.
Biżuteria to głównie krzyże, pierścionki i kolczyki. I tak samo jak wy, planuję zakup kolii ^^ kiedyś mi sie nie podobały, teraz uważam, że świetnie dopełniają strój. Ale dość drogie są...
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Ostatnio edytowany przez DeathBoy (2010-09-20 17:24:26)
Bandanka jak Julius (Nightiwsh) ach...Elspeth lubi;D
Nie martw się,ja też noszę kostkę tylko,że zielona.Kilka naszywek,nieśmiertelnik,jakieś przypinki i smoczek;)
A jak rozwiązałyście problem z częstym otwieraniem/zamykaniem między lekcjami? Ja luzuję jeden pasek i robię szparę. Tym sposobem wogóle nie otwieram plecaka. Jak z tego można zrobić torbę?
Jeszcze dodam o Nightwish
Jukka pocina super i grałem piosenkę The Phantom of the Opera na koniec roku!
Jukka super gra, mówiłem?
I jeszcze na koniec jedno. Jukka fajnie gra (ale powtórzeń wyrazowych 0_0 )
Ostatnio edytowany przez DeathBoy (2010-09-20 17:58:57)
Odpinam jedno ramię na dole i przypinam u góry drugiego - dokładniejszej instrukcji nie mam, za każdym razem robię to inaczej ;P
Ja na lekcjach zazwyczaj tylko odsuwam tą klapę, albo odpinam tylko dwa przednie paski.
No trzeba przyznać,że ciekawy pomysł
Żeby nie mieć problemu z wyjmowaniem książek jeden pasek na klapie mam nie zapięty i ten wewnętrzny długi luzuję... Czasami ( jeśli wiem,że nic nie wyleci ) wewnętrzne klapy też pozostają niezapięte
No ja mam wnętrze odpięte (ucha bezwładnie wiszą w środku) a jak próbowałem na krzyż zapiąć to makabrycznie wyszło. Także jeden mam zapięty normalnie, a drugi luzuję podczas lekcji na maksa. W drodze do/z szkoły tylko dosuwam klamerkę i jest git majonez. I musztarda.
a ja nosze zwykły plecak z adidasa, cały czarny bez różnych udziwnień. mam przypinki z Londunu (<3) jedna z Michaelem, z napisami Lover's Rock, Miss Goth, Cheer Up Goth, dwie z I love London. Trcohę kiczowate ale ja kocham ten mój kicz ^^
Kupiłabym sobie z moimi zespołami ale kurde, 6 zł w takcie za jedno małe kółeczko z obrazkiem, dzieki, za 6 zł to ja mam sukienkę z lumpa
Ostatnio edytowany przez Mishia (2010-09-20 18:38:06)
Dobre podejście,przecież to Tobie ma się podobać!
Gość
Ja tez nosze kostke do szkoły, mam zieloną, z wojska. Zwykle po lekcji zapinam ją tylko na te dzyndzle w klapie.
W takim układzie mnie wypadają przeróżne rzeczy...
No,widzę,że nie tylko u mnie ludzie noszą kostki;) ale niestety jestem jedyną dziewczyną.